Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hát ez meg mi akart lenni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hát ez meg mi akart lenni? Először meg akar ütni, aztán megcsókol. (homo téma)

Figyelt kérdés

Ma szünetben bejött egy srác a mosdóba. Ketten voltunk bent, meglátott és odajött hozzám.. Aztán csak úgy megkérdezte, hogy én tényleg biszex vagyok-e. Minek titkoljam, mondtam hogy igen.. Erre megcsillant valami a szemében és meg akart ütni, de még épp kivédtem (küzdősportra járok), aztán falhoz szorítottam és kérdeztem, hogy mi a f@szt akar tőlem.... Erre meg adott egy csókot a számra, én meg annyira meglepődtem, hogy elengedtem. Ő meg rám mosolygott és gyors kifutott addig, aztán eltűnt.

Ezután nem láttam. Na most ez mi volt szerintetek? Mert én nem értem. Először ütne, aztán meg megcsókol. Normális az ilyen...? :D

18/F

2012. márc. 28. 16:13
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Love-and-hate relationship?:D
2012. ápr. 1. 12:02
 32/38 A kérdező kommentje:

Ja igen.. ne haragudjatok, teljesen kiment a fejemből h visszaírjak, ritkán járok fel :) Már látom páran türelmetlenül várjátok a fejleményeket, még levelet is kaptam... :)

Az egyik válaszoló tökéletesen leírta amúgy, hogy mi történt nagyjából. És csak a közeli barátaim tudják, hogy biszex vagyok, szóval engem is érdekelt h honnan tudja.

Csak pár nap múlva futottunk össze, akkor is majdnem el akart menni, nem tudott mit kezdeni a helyzettel :D Aztán félrehívtam és megkérdeztem, hogy mi volt ez az egész, honnan tudta meg egyáltalán rólam stb.

Ő meg elmesélte h egyik tesióránknál neki lyukasa volt és beültek nézni az órát.. és h akkor vett észre engem. Egyik haverommal (aznap pont nem tesizett) ő is jóba van, és megkérdezte ki vagyok, meg így elkezdett érdeklődni. Haveromnak is feltűnt és mondta neki h biszex vagyok, szóval ha bejövök neki akkor nyugodtan próbálkozzon, hátha lesz valami....

Kb ez az előzmény. És akkor kb kiöntötte a szívét, amin eléggé meg is lepődtem :) Mondta h pont mostanában kezdte el érezni, hogy talán a fiúkhoz is vonzódik. Erre észrevett engem, akinél esetleg még esélye is lehetne, mert ugye nem vagyok heteró... és ettől kiakadt :D A szülei elég konzervatívak és így neki is nehéz elfogadni ezt az egészet; de közben egyre jobban megtetszettem neki, és nehezen hitte el, hogy tényleg az vagyok.

Így hát amikor bejött ugye a mosdóba és meglátott, azért kérdezett rá csak úgy, és kicsit bekattant... Utána meg tényleg tetszett neki, hogy odaszorítottam, és azért csókolt meg. De megijedt h így reagált, meg persze attól is h én mit reagálok majd, ezért szaladt el...

Nem tudom ti h gondoljátok, de szerintem nagyon aranyos, szóval megbocsátottam neki :)

Azóta meg összebarátkoztunk, és hát.. elvagyunk :D

2012. ápr. 6. 19:33
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Bszki...

Milyen suli ez? Megyek hozzátok.

2012. ápr. 6. 20:12
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
édes...:D
2012. ápr. 6. 23:23
 35/38 anonim ***** válasza:
97%
Ez mekkora :'DDD Arrafelé nincsenek ilyen csajok? IGaz, már letudtam a sulit, de ha kell belógok órára. :D
2012. ápr. 7. 13:36
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

utolsó kommentre reagálva, igen ilyennek én is örülnék lányokkal :D

L17

2012. ápr. 7. 19:07
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
f*sza:)) de az alatt. hogy "elvagyunk" mit értesz?csak dugtok vagy randiztok vagy esetleg jártok?:P
2012. ápr. 13. 16:03
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Király! Sok sikert.
2012. ápr. 14. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!