Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát ez meg mi akart lenni? Először meg akar ütni, aztán megcsókol. (homo téma)
Ma szünetben bejött egy srác a mosdóba. Ketten voltunk bent, meglátott és odajött hozzám.. Aztán csak úgy megkérdezte, hogy én tényleg biszex vagyok-e. Minek titkoljam, mondtam hogy igen.. Erre megcsillant valami a szemében és meg akart ütni, de még épp kivédtem (küzdősportra járok), aztán falhoz szorítottam és kérdeztem, hogy mi a f@szt akar tőlem.... Erre meg adott egy csókot a számra, én meg annyira meglepődtem, hogy elengedtem. Ő meg rám mosolygott és gyors kifutott addig, aztán eltűnt.
Ezután nem láttam. Na most ez mi volt szerintetek? Mert én nem értem. Először ütne, aztán meg megcsókol. Normális az ilyen...? :D
18/F
Ja igen.. ne haragudjatok, teljesen kiment a fejemből h visszaírjak, ritkán járok fel :) Már látom páran türelmetlenül várjátok a fejleményeket, még levelet is kaptam... :)
Az egyik válaszoló tökéletesen leírta amúgy, hogy mi történt nagyjából. És csak a közeli barátaim tudják, hogy biszex vagyok, szóval engem is érdekelt h honnan tudja.
Csak pár nap múlva futottunk össze, akkor is majdnem el akart menni, nem tudott mit kezdeni a helyzettel :D Aztán félrehívtam és megkérdeztem, hogy mi volt ez az egész, honnan tudta meg egyáltalán rólam stb.
Ő meg elmesélte h egyik tesióránknál neki lyukasa volt és beültek nézni az órát.. és h akkor vett észre engem. Egyik haverommal (aznap pont nem tesizett) ő is jóba van, és megkérdezte ki vagyok, meg így elkezdett érdeklődni. Haveromnak is feltűnt és mondta neki h biszex vagyok, szóval ha bejövök neki akkor nyugodtan próbálkozzon, hátha lesz valami....
Kb ez az előzmény. És akkor kb kiöntötte a szívét, amin eléggé meg is lepődtem :) Mondta h pont mostanában kezdte el érezni, hogy talán a fiúkhoz is vonzódik. Erre észrevett engem, akinél esetleg még esélye is lehetne, mert ugye nem vagyok heteró... és ettől kiakadt :D A szülei elég konzervatívak és így neki is nehéz elfogadni ezt az egészet; de közben egyre jobban megtetszettem neki, és nehezen hitte el, hogy tényleg az vagyok.
Így hát amikor bejött ugye a mosdóba és meglátott, azért kérdezett rá csak úgy, és kicsit bekattant... Utána meg tényleg tetszett neki, hogy odaszorítottam, és azért csókolt meg. De megijedt h így reagált, meg persze attól is h én mit reagálok majd, ezért szaladt el...
Nem tudom ti h gondoljátok, de szerintem nagyon aranyos, szóval megbocsátottam neki :)
Azóta meg összebarátkoztunk, és hát.. elvagyunk :D
Bszki...
Milyen suli ez? Megyek hozzátok.
utolsó kommentre reagálva, igen ilyennek én is örülnék lányokkal :D
L17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!