Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát ez meg mi akart lenni? Először meg akar ütni, aztán megcsókol. (homo téma)
Ma szünetben bejött egy srác a mosdóba. Ketten voltunk bent, meglátott és odajött hozzám.. Aztán csak úgy megkérdezte, hogy én tényleg biszex vagyok-e. Minek titkoljam, mondtam hogy igen.. Erre megcsillant valami a szemében és meg akart ütni, de még épp kivédtem (küzdősportra járok), aztán falhoz szorítottam és kérdeztem, hogy mi a f@szt akar tőlem.... Erre meg adott egy csókot a számra, én meg annyira meglepődtem, hogy elengedtem. Ő meg rám mosolygott és gyors kifutott addig, aztán eltűnt.
Ezután nem láttam. Na most ez mi volt szerintetek? Mert én nem értem. Először ütne, aztán meg megcsókol. Normális az ilyen...? :D
18/F
kérdező
ne is foglalkozz a hater-ekkel. viszont én is adtam volna csókot :D vagy mást :D
22F jaja tényleg olyan.. eszembe se jutott pedig én is láttam már :) Hát igen lehet jobban értékeltem volna ezt a verziót. Mármint hogy beránt a wc-be :DDD
18:10 Milyen szépséget írt? 'Sajnos' nem láttam.. addigra úgy látom ki lett törölve. De azért kíváncsi lennék rá :)
18:27 hmmmm.. :))
20:32 Igen, bizonyára :D De akkor is fura volt ez az egész..
szerintem ha találkoztok, akkor hívd félre, hogy mégis mi volt ez..ha meg nem érdekel a srác, akkor hagyd annyiban. :)
ja és a hater valami olyasmit írt, hogy bárcsak megvert volna vagy valami hasonló...
a csókot és mást adó srác voltam :DDDDDDDDDDDDDDDD
:)) Hát megkérdezni feltétlenül megfogom, hogy mi is volt ez... Egyébként egész jól nézett ki :P
A hater meg bekaphatja jó mélyen :D:D Nagy valószínűséggel inkább én tudtam volna megverni a srácot, ha akartam volna..
Szerintem is hívd félre beszélni.. kérdezd meg h ez mi volt :D
Am a hater biztos szívesen bekapná..... minden vágya xDD
20:59 mit adnál olyan nagyon lelkesen a kérdezőnek? :PP
17/L voltam:)
21.16
:DD szerintem ha én ezt most leírom, akkor kiraknának innen. :D de persze h a szívemet hát persze :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!