Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát ez meg mi akart lenni? Először meg akar ütni, aztán megcsókol. (homo téma)
Ma szünetben bejött egy srác a mosdóba. Ketten voltunk bent, meglátott és odajött hozzám.. Aztán csak úgy megkérdezte, hogy én tényleg biszex vagyok-e. Minek titkoljam, mondtam hogy igen.. Erre megcsillant valami a szemében és meg akart ütni, de még épp kivédtem (küzdősportra járok), aztán falhoz szorítottam és kérdeztem, hogy mi a f@szt akar tőlem.... Erre meg adott egy csókot a számra, én meg annyira meglepődtem, hogy elengedtem. Ő meg rám mosolygott és gyors kifutott addig, aztán eltűnt.
Ezután nem láttam. Na most ez mi volt szerintetek? Mert én nem értem. Először ütne, aztán meg megcsókol. Normális az ilyen...? :D
18/F
tuti h dugtak ma :D
csók voltam xdxd
Hallod 'csókos srác' nekem nem olyannak tűnik a kérdező, mint aki mindenkit megdug a suliban :DDDDD Bár ki tudja, lehet rossz emberismerő vagyok..
Háát persze hogy a szívedet xD Jól gondolom, hogy örülnél, ha inkább téged vadászna a kérdező? Am hány éves vagy? :D
De lehet, hogy mondjuk fogadás volt ez az egész a srác részéről, nem? Csak mert akkor is ellentmondásos, hogy először üt, aztán csókol :D
Szerintetek? ;)
17/L voltam:)
ő eddig ismert téged?honnan tudhatta meg h biszex vagy?ezt tudják rólad a suliban?
lehet h eleve tetszettél neki csak nem akart ennek engedni és ezért akart megütni..és utána meg nem bírt ellenállni..:D
de majd mindenképp írj ha történt valami!kíváncsi vagyok*.*
16:40 Igen, az vagyok. Legalábbis annak titulálom magam.. :) Miért, ennyire feltűnő? :D
17/L
16:27 17/l
még szép h örülnék neki :D akit így letámadnak az biztos jó pasi lehet. meg az írása is szimpi :D
20 vagyok amúgy :)
hát nem tudom..szerintem csak ő is meleg/bi de ennek ellenére utálja őket...de mégsem tudott ellenállni a kérdezőnek :P
te is fened a kérdezőre a fogad? :DDD
Igen, feltűnt, ahogy ágálsz a biszexualitás mellett.
Rossz lehet biszexuálisnak lenni - állandó szexuális hiányérzetet érezni, miközben párkapcsolatban élnek.
18:14 Én teljes mértékben boldog vagyok, nem kell sajnálni. Egyébként inkább a fiúk felé húzok, de lányokkal is élvezem, ennyi. Ha tehetem, inkább fiúkkal próbálkozok azért :)
18:12 :)) Szerintem lényegtelen, hogy én is a kérdezőre fenem-e a fogam :D Úgy is a 'támadójával' lesz valami... :\ Szóval ne féltékenykedjünk :D
17/L
19:51
neeem féltékenykedek :D :D amúgy a támadójának van csak esélye úgyis :)
és te voltál már lánnyal is egyébként? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!