Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok keresztény melegeket? Vagy esetleg vagytok itt a gyk-n keresztény bik/leszbikusok/melegek?
Én meleg keresztény férfi vagyok, de nem élek párkapcsolatban.
Maga a homoszexuális/leszbikus hajlam nem bűn!
A Biblia szerint igen. A hajlam maga nem, ha rendesen meggyónnod, de isten ellen való vétek meg is tenni.
A kereszténység meg a melegség tényleg üti egymást, ha az ember komolyan gondolja :)
Persze lehet hinni a keresztény istenben, abban nincs hiba, de onnan más vallás lesz :D
(no, nem mintha emberileg baj lenne, én csak mint kívülálló mondom a vallásról).
A biblia mond még sokfélét annál a bizonyos résznél, pl. tilos hajat vágni vagy kevert anyagú textíliát felvenni, meg tengeri állatokat enni. Ezek mellett érdekes módon nem kardosodnak annyira.
A keresztényeknek csak néhány szektája homofób, de pl. az angilkán egyázban van példa meleg papok házasságára is...pedig ők is keresztények.
Szia!
Én is keresztény meleg vagyok. Írj bátran. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!