Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Franciaágyban kettesben....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Franciaágyban kettesben. Bepróbálkozzak?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy kb 2 hónapja lett vége egy másfél éves kapcsolatomnak. Sok tervünk volt a nyárra ami így befuccsolt, azonban tesóméknak nemsoká lesz az esküvője amire ő is meg van hívva, azt megbeszéltük, hogy nem mondjuk le. Csak az a fura helyzet állt elő, hogy közös szobában leszünk, mégpedig franciaágyban a lagzi után. Őszintén megmondom, hogy én még mindig szerelmes vagyok a hölgyeménybe, ő viszont már nem így érez saját elmondása alapján. Mi a véleményetek mennyire legyek kezdeményező? Tudom hülye kérdés mert senki sem ismeri őt, de azért mégis... vagy esetleg valami praktikus megoldás hasonló helyzetre? :D
2009. jún. 15. 01:35
 1/7 A kérdező kommentje:
ja amúgy 19F a lány 18 de ez igazából mindegy
2009. jún. 15. 01:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha bepróbálkozás alatt azt érted, hogy megdöntöd, felejtsd el!

Megpróbálhatsz vele beszélgetni, esetleg ha érzed, hogy közeledik feléd, megfoghatod a kezét, talán át is ölelheted, de kezdeményezzen csak ő. (Lehet, hogy fog, minden esetre csak finoman.)

Gondolom olyan rosszban nem lehettek, ha hajlandó veled egy ágyban aludni, de ez könnyen megváltozhat, ha a bepróbálkozást úgy értetted, hogy megdöntöd.

2009. jún. 15. 02:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy gondolnám, hogy fordulj felé, beszélgess vele, érintsd meg - látni fogod, hogyan reagál.

Néha meg lehet így a nőket békíteni.

Ha sikerül, utána se vadulj.

2009. jún. 15. 02:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előzőekkel.

Ha ő szakított akkor okkal tette és már nem szeretne veled ilyesmi kapcsolatot valószínűleg.

Persze lehet, hogy mégis de azt a tudtodra fogja adni, ne te mássz rá :)

2009. jún. 15. 06:42
 5/7 anonim ***** válasza:
30%
Sima ügy... Dobd be magad, mindent bele. Nem kell szemérmeskedni, legyen egy jó éjszakád. Úgyis mindegy már, nem?
2009. jún. 15. 09:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
semmiképp se legyen szex oda nyulka, ruha alá!!!!! talán nem ez lesz az utolsó estétek, mert nyáron lehet sátrazni is, de először megkellene tudnod a lány mit akar még tőled. Akar e? Azt minden csaj szereti ha csak bújik a fiú, összeér a kezetek. Szerezz neki egy szép éjszakát szavak nélkül.. Meglátod megéri gyengédnek figyelmesnek romantikusnak látszani
2009. jún. 15. 10:48
 7/7 A kérdező kommentje:
igazán köszönöm a válaszokat! Az az igazság, hogy amikor valami miatt találkozunk elég félreérthetően viselkedik mindig. Odajön és ölelget, megdicsér, hogy már látszik rajtam, hogy eljárok gyúrni, lopva megpuszil... de amúgy meg nem keres és azt mondja azért lett vége a kapcsolatunknak a részéről mert már nem kíván. Ezt a leányzót nehéz kiismerni... Vagy mindenki ilyen?
2009. jún. 15. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!