Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél évvel ezelőtt ezen az oldalon megfogadta, hogy barátnőt szerzek, nos ma lejárt az idő és kudarcot vallottam. Miért nem kell manapság a lányoknak a kedves, odafigyelő, érzelmes ám nem állatra kigyúrt és nem is nagydumás középponti figura párként?
Figyelt kérdés
2012. márc. 26. 23:12
11/18 anonim válasza:
tokos srac. :)) whatever. en sem igazan voltam nagyon kozkedvelkt a lanyok teren de rajottem hogy valojaban az olyan lanyoknak jovok be akik HOZZZA HASONLITANAK szemelyisegben es ertekekben.
12/18 anonim válasza:
De kell. Az, hogy TE miért nem találtál még barátnőt, más kérdés, de biztos nem azért, mert "kedvesaranyosroppantérzelmes" fiú vagy. Amúgy meg marhára gáz olyan csajok után nyomozni, akik már így vagy úgy, de nemet mondtak. Nem vagy te egy kicsit elkeseredett? Az nagyon riasztja a nőket.
13/18 anonim válasza:
Tegyél fel magadról egy képet, mert az, hogy "nem állatra kigyúrt", az lehet sportos is és emos is.
14/18 anonim válasza:
Küldj képet!
Hány éves vagy? Hol laksz?
15/18 anonim válasza:
én nem jönnék össze ilyen sráccal aki tök mindegy hogy ki csak legyen már csaja....
16/18 A kérdező kommentje:
EGyáltalán nem mindegy ki, mit gondolsz miért vagyok egyedül fél év után is?!
Épp ez az, hogy jellemre és külsőre szép szabad lányt nem sikerült találnom a környéken ez van sajnos.
De attól még tudnék szeretni, igen, de nem akárkit persze, nálam nagyon is számít egy lány jelleme, akármilyen hihetetlen. Én inkább azt tapasztalom, hogy a mai lányok letttek felszínesek sajnos.
2012. márc. 27. 20:47
17/18 anonim válasza:
Az én barátnőm nem mai lány. De neki is fontos a külső. Ez akkor lenne felszínesség, ha más már nem is számítana neki. Így viszont igényesség.
Mivel egy lánynál sem jutottál odáig, hogy a csodálatos lelkedet utasítsák el, ezért nem mondhatod, hogy felszínesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!