Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor szemezek egy random...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor szemezek egy random lánnyal, elkezdek könnyezni, miért?

Figyelt kérdés
de pl van olyan is hogy odajott egy lany, es perceken keresztul pislogas nelkul kepes voltam a szemebe nezni.

2012. márc. 26. 23:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mert tudat alatt látod a jövőt, előre könnyezel.

Felét kisirod most, felét meg majd a kapcsolat végén.

2012. márc. 27. 07:38
 12/12 anonim ***** válasza:

Mit foglalkozol azzal, hogy könnyes a szemed? Bár azért kb. 3mp nem sok. A srác akivel én szemezek jó ideje volt,hogy több mint 10mp-ig birta (beszélgetés nélkül) és csillogott a szeme. Egész addig birta, hogy én legyek az első aki elfordul.

Ne foglalkozz vele, hogy könnyezik. Bár múltkor mintha őneki is egy picit olyan lett volna a szeme, amikor odamentem hozzá.

Ha tetszel a lánynak úgyis szép lesz a szemed. Engem is megnyugtat ennek a srácnak a szeme, mert mintha teljesen belelátnék.

2012. nov. 7. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!