Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik az igaz?
A haverom ma megkérte hogy járjunk ( órán üziben) de megfordítottam a lapot mert leesett nem szándékosan és akkor láttam a levelezését az egyik barátnőmmel arról hogy mikor és hogy kérjen meg hogy járjunk és akkor Tomi ( a srác) egyszer azt írta hogy már nagyon meg akar kérdezni egyszer hogy nem én vagyok neki aki tetszik utána megint ott hogy mikor kérdezzen meg de a másik csajnak a közelébe se megy ha téll ő tetszik neki akk mért nem őt kérdezte? vagy ez csak vmi hülye kifogás volt? egyébként nemet mondtam neki pont emiatt hogy akkor döntse el de nem makogott rá semmit
Előre is köszi az értelmes válaszokat :) és bocsi hogy tőletek kérdezgetem de nem tom már mástól
Bocsi még most sem tökéletes de nagyon kapkodok mert holnap utazunk télleg bocsi és köszi a válaszokat privibe is :)
A haverom ma megkérte hogy járjunk ( órán üziben), de megfordítottam a lapot mert leesett (nem szándékosan) és akkor láttam a levelezését az egyik barátnőmmel, arról, hogy mikor és hogy kérjen meg hogy járjunk és akkor Tomi ( a srác) egyszer azt írta hogy már nagyon meg akar kérdezni, egyszer hogy nem én vagyok aki tetszik neki, utána megint, hogy mikor kérdezzen meg, de a másik csajnak ( akiről azt állítja, hogy tetszik neki) a közelébe se megy ha téll ő tetszik neki akk mért nem őt kérdezte? vagy ez csak vmi hülye kifogás volt? egyébként nemet mondtam neki pont emiatt hogy akkor döntse el de nem makogott rá semmit
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!