Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez főleg lányoknak szól! Tegnap sulibol felmegyek a koliba. Elmegyek 8 kolis csaj előtt és amikor már megfordultam és háttal voltam nekik akkor megfogták a hátsóm. Visszanéztem és integettek és mosolyogtak rám. Lányok ez jó vagy rossz dolog?
Figyelt kérdés
Segítség! Ez mit jelent?2012. márc. 25. 19:31
11/18 anonim válasza:
Ez gáz dolog...Az én koleszomban is volt pár ribanc annak idején (mondjuk kereslet is volt rájuk).
23/N
12/18 anonim válasza:
Csak reménykedek benne hogy akik azt írták hogy ez jó azok mind imádják az iróniát és a szarkazmust.A NORMÁLIS LÁNYOK NEM CSINÁLNAK ILYET!Ez nem jó dolog de rossznak se lehet mondani mert nem ártottak neked vagy másnak ezzel,ez amolyan határeset de ne számíts semmi másra ezek szimpla egyszerű rib*ncok,a szimpla egyszerű rib*nc megnyilvánulásukkal és kész.a legjobb ha legyintesz egyet magadban és hagyod a fenébe az egészet
13/18 anonim válasza:
Rendes lányokat pl. könyvtárakban találsz vagy egyéb helyeken is rájuk lehet bukkanni de hogy ők nem csinálnak semmi hasonlót sem arra mérget vehetsz.Őket majd megtalálod vagy pont fordítva de tudni fogod(inkább érezni),hogy ők mások,az egyetlen gond hogy a rib*ncokkal ellentétben elég ritka dolognak számítanak
14/18 A kérdező kommentje:
jaa köszi az utolsó két komment írónak. Nemfoglalkozok vele. Meg mért tenném hisz barátnőm van. És nekem csakis ő az egyetlen ;)
2012. márc. 25. 20:14
15/18 anonim válasza:
Akkor minek írtad ki a kérdést?
16/18 A kérdező kommentje:
azért mert nem tudtam h ez mit jelent
2012. márc. 25. 20:34
17/18 Napkiraly válasza:
Azt jelenti hogy lemaradtál életed nbagy lehetőségéről (8 kerekű triciklire szállhattáől volna fel ha felmész velük), így erről már letehetsz, mégegyszer nem lesz ilyen
18/18 anonim válasza:
koliba akarok menni most most azonnal :D
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!