Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rossz dolog ha egy 13 éves lány egy 18 éves pasival smárolt?
Figyelt kérdés
de csak annyira kellett a pasi h smároljuk másra nem...2010. febr. 6. 15:28
1/15 anonim válasza:
Sztem nem gáz, mert smárolni szabad kortól függetlenül (persze bizonyos határokon belül).
De 13 évesen te mit akarsz??---> "csak arra kellett a srác, hogy smároljatok". Ez viszont NAGYON GÁZ!
2/15 anonim válasza:
En 37 evesen ugyanez.Nekem nem gaz,neki sem. Csak csok semmi mas. Tapasztalat...
3/15 anonim válasza:
Az a második mondat, AZ gáz. Az előbbi nem, nem rossz dolog így magában, az utóbbi nélkül...
4/15 anonim válasza:
anyam.. mit akarsz attol a pasitol? de ami még nagyobb kérdés, ő mit akar 1 kislanytol?
5/15 anonim válasza:
Ha többet akarna, azt sajna bűntetik! Viszont irigylem a pasit. :) Mindegy hány éves a csaj ha nőies, nőként gondolkodik, vagy legalább annyira felnőtt hogy csókolózni tud. Persze láttam már olyan 17 évest aki gyerekebb volt mint egyes 13-14 évesek!
9/15 Thurston válasza:
Jézus, valaki már KISLÁNY korában ekkora ribanc tud lenni? Beszarok. :D
10/15 Thurston válasza:
Ja, a srác is fura, ha képes volt szexuálisan közeledni egy pubertás előtt álló lányhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!