Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Ti az 1-2 évvel idősebb fiúkkal járnátok vagy inkább egy korúakkal?
Őőő, igen, 23 évesen velem egykorú a párom.
De a 2 évvel fiatalabb pl 20 éves koromban volt. Az 1 évvel fiatalabb 18 éves koromban.
Ugyanis ezt szerintem nem lehet tendenciákba rendezni.
Viszont így elolvasgatva a válaszokat, annyival még kiegészíteném (köszi, hogy fölhívtad amúgy a figyelmem),
hogy valóban más 20-on túl ennek a megítélése, mint 14-15 éves korban.
Mert - életkori sajátosságukat tekintve - a 14 éves srácok tényleg éretlenebbek, mint a 14 éves lányok, ám ne feledjük, mindenhonnan mindig van kivétel!
Lehet valaki érett 14 évesen is, és éretlen 20 évesen is. :)
De az általános az, hogy a 14-15 éves lányoknak tényleg az idősebb srácok jönnek be, mivel a szintjük közel azonos. :)
No, most már kereknek érzem a válaszom. :)
11:22 - ki ítélt el téged? Ne haragudj, de kissé lemaradtam...
Egyébként tudva levő, hogy vannak kivételek, de az átlag - lásd be - sajnos nem az, amit te képviselsz.
Különben én mindig a velem kb azonos korúakra buktam, való igaz, volt korszakom, amikor az 1-2 évvel fiatalabbakra, de az idősebbekre (5 évnél nagyobb korkülönbséggel) soha...
Nem vagyunk egyformák.
Oké, nem tudom, mennyi hozzászólás a tied, (14 éves lány 21 éves fiúval), de vedd már észre, hogy nem bántottalak! Nem kötözködtem veled, nem néztelek ne.
Ha magadra veszel minden ilyesmit, akkor - és kérlek, ezért se haragudj rám - tényleg kissé éretlennek tűnsz.
Ha neked úgy jó, és a párodnak úgy jó, akkor mit zavar mások véleménye? Főleg egy internetes oldalon? Csacsiság.
Legyetek boldogok, és annyi. :)
A 23 éves "pedofil" leányzó. :)
11:56
gyerekes?:D Vicces vagy.. Ki fenyegetözik te lökött?? menj orvoshoz..:D Hátha ő tud segíteni..:P Eskű eskű nem viccelek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!