Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Ti az 1-2 évvel idősebb fiúkkal járnátok vagy inkább egy korúakkal?
A kor nem számít, ha mind a ketten komolyan éreztek egymás iránt. a másfél év pedig pláne :) Barátom és köztem is másfél év van (a javára) .
Bár nálam fontos, hogy Ő legyen idősebb :) Persze az érzelmeknek nem lehet parancsolni.
A kor nem számít, ha mind a ketten komolyan gondoljátok. A másfél év pedig pláne :) Barátom és köztem is másfél év van (a javára).
Bár nálam fontos, hogy Ő legyen idősebb :)
De az érzelmeknek persze nem lehet parancsolni.
10:18-as!!
Hallod képzeld sok a közös. És neked mi közöd hogy 21 évessel járok?? Hallod ne okoskodj már hogy jaj egy 14 éves csaj mit akar egy 21 évessel.. Hallod fordulj fel!!! Tudod nem a kor számít de látom te maradi vagy.. A mai világban ki bukik ilyen korba a 12-14 évesekre?? lehet te ilyen vagy hogy max 2-3 év de tudod én legalább nem csalom meg nem ugy mint a 17-18 éves kis pics*k. 14 évesek hűebb a pasijukhoz mint a 18 év körüliek.. Tisztelet a kivételnek. Hallod ne szólj már bele, hogy kivel és hány évessel járok. Világos? Nekem te itt ne osztogasd az észt. Megismernéd a barátomat meg engem tuti más lenne a véleményed. Ennyit erről. Aztán lehet okoskodni
ja és még valami 10:18-as anyám 14 volt mikor megismerte apám. apám 21 volt és mindig együtt vannak anyám most 33 apám 40.
A barátom anyukája 40 éves apukája is. 12 éves kora óta együtt vannak. És úgy hiszem hogy nekem a jelenlegi barátom az igazi.
No, hát nekem volt már 1 évvel fiatalabb, 2 évvel fiatalabb, velem egykorú, 1 évvel idősebb, és 4 évvel idősebb barátom is.
Vagyis közülük az egyik nem csak "volt", mert a velem egykorú az a Kedvesem, akivel már több, mint fél éve vagyunk együtt. :)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!