Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen kész vagyok a lányoktól. Alig tudok másra koncentrálni. Nincs barátnőm, de már szinte minden lány elvonja a figyelmemet. Mit tehetnék?
Az a baj, hogy tanulnom kéne. Mégis teljesen elbambulok a lányoktól. Egy haverommal vagyok az egyetemen, a haverom nézi a laptopját meg mindenféléről beszél, én meg egyenesen elnézek a válla fölött a lányokra.
A haveromnak fel sem tűnnek a lányok. Olyan jól elvan. Megvan a saját kis belső világa. Nagyjából nekem is meg lenne. Csak hát. Engem már teljesen leblokkolnak a lányok. Ülök egy asztalnál, írok valamit és közben fordul el a fejem a lányok után.
Eddig valahogy elviselhetőbb volt a helyzet. De most valahogy kezdek megkattanni. Elég fiús szakmát tanulok, viszont elvétve látok néhány lányt itt ott vagy más szakokról. Olyankor, mintha meg lennék zavarodva.
Mit tehetnék? A sportolás segít? Mit és mennyit kéne? Hogyan tudnám fókuszálni a figyelmem? Eddig se volt elég jó a koncentráló képességem, de ha most ez így folytatódik akkor annyi a félévemnek
21f
Szerintem csak hiányod van.
ha így állsz hozzá, önbizalom nélkül, lehet, hogy nem is lesz, de vegyél erőt magadon, legyél kedves a lányokkal, enyhén próbálkozz be! hidd el, nem minden lánynak jönnek be a Don Juanok! Ne vedd el magadtól a lehetőséget, ne ítéld el magad, lehet mások szemében nem is vagy olyan csúnya! Legyél laza, kedves, keltsd fel a lányok érdeklődését, és hajrá!
Sok sikert hozzá! :)
(de előtte nyugodtan könnyíthetsz magadon, hogy ne csak a hormonok vezéreljenek, mert ha túl nyomulós vagy, baqlul is elsülhet.)
Drukkolok neked! :) 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!