Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen kész vagyok a lányokt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen kész vagyok a lányoktól. Alig tudok másra koncentrálni. Nincs barátnőm, de már szinte minden lány elvonja a figyelmemet. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy tanulnom kéne. Mégis teljesen elbambulok a lányoktól. Egy haverommal vagyok az egyetemen, a haverom nézi a laptopját meg mindenféléről beszél, én meg egyenesen elnézek a válla fölött a lányokra.

A haveromnak fel sem tűnnek a lányok. Olyan jól elvan. Megvan a saját kis belső világa. Nagyjából nekem is meg lenne. Csak hát. Engem már teljesen leblokkolnak a lányok. Ülök egy asztalnál, írok valamit és közben fordul el a fejem a lányok után.

Eddig valahogy elviselhetőbb volt a helyzet. De most valahogy kezdek megkattanni. Elég fiús szakmát tanulok, viszont elvétve látok néhány lányt itt ott vagy más szakokról. Olyankor, mintha meg lennék zavarodva.

Mit tehetnék? A sportolás segít? Mit és mennyit kéne? Hogyan tudnám fókuszálni a figyelmem? Eddig se volt elég jó a koncentráló képességem, de ha most ez így folytatódik akkor annyi a félévemnek

21f

2012. márc. 24. 19:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Fogj neki sportolni... A kuzdosportok a legjobbak (judo, kick-box, box, stb...) azokban meg amator szinten jo eredmenyeket erhetsz el ha felnottkent kezded is. Elterelik a figyelmet a nokrol, mert ugy kifaradsz, hogy azt se tudod hol vagy, tovabba fizikailag es szellemileg megerositenek.
2012. ápr. 11. 20:41
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem csak hiányod van.

ha így állsz hozzá, önbizalom nélkül, lehet, hogy nem is lesz, de vegyél erőt magadon, legyél kedves a lányokkal, enyhén próbálkozz be! hidd el, nem minden lánynak jönnek be a Don Juanok! Ne vedd el magadtól a lehetőséget, ne ítéld el magad, lehet mások szemében nem is vagy olyan csúnya! Legyél laza, kedves, keltsd fel a lányok érdeklődését, és hajrá!

Sok sikert hozzá! :)

(de előtte nyugodtan könnyíthetsz magadon, hogy ne csak a hormonok vezéreljenek, mert ha túl nyomulós vagy, baqlul is elsülhet.)

Drukkolok neked! :) 18/L

2012. jún. 22. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!