Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány fél tőlem. Ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Volt egy nagyon jó lány barátom. Nagyon jó szívű srác vagyok, de ezt nagyon elkúrtam. Kiabáltam vele, rondán viselkedtem, aminek hála most fél tőlem. Azt gondolja, megváltoztam, de ez nem igaz. Szeretném neki ezt megmutatni, hogy ugyanolyan vagyok, mint régen, de nem akar látni. Azt tervezem, megmutatom neki ezt a kérdést, és választhat az itt adott válaszokból. Azt senki ne írja létszíves, hogy hagyjam békén.2012. márc. 23. 21:38
11/14 anonim válasza:
hé a kiscicát én mondtam először XD meg az előző kommentet is
12/14 anonim válasza:
A bizonygatás nem fest jó képet rólad.
Kérj bocsánatot, aztán hagyd lenyugodni, és te is nyugodj meg. Majd ha még kíváncsi rád, akkor észre fogod venni.
A macska hülyeség, és olyan szót sem ismerek, hogy "létszíves".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!