Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha nagyon tetszik egy lány, de van barátnőtök akkor mit csinálnátok? Lejjebb.
uristen-.-
sztem szakits a bnöddel sokkal jobbat érdemel mint az ilyen:Sés jobb korábban mintha honapok mulva tennéd ezt.. a másik kis ri.bancod meg bassz.ad meg...
Én a helyedben elmondanám a barátnődnek. Valószínűleg irtó dühös lesz, de legalább nem leszel köcsög, mert nyíltan elmondtad. De nem csodálkoznék a helyedben, ha vissza vágynál egy idő után hozzá...
Valahogy így van az idézet: "Járt utat járatlanért el ne hagyj!"
Lehet, hogy nagyon izgalmas, meg szép, de a lány érzéseivel is törődj. Ráadásul az a lány, aki képes lenne veled lenni úgy, hogy egy másik lánnyal kellett érte szakítanod, nem a legjobb választás...
1. Beszéld meg asszonnyal mit gondol róla.
2. Szereted-e a barátnőd.
3. Nem-e csak egy hirtelen fellángolás ez.
4. Szakítani sose köcsögség, inkább hamarabb legyen vége, mint túl későn. Én legalább jobban megharagszom az olyan emberre, aki 2 év múlva szakít (közben már 6. hónap után nem szeretett), mint aki 2 hónap múlva.
ugyanígy voltam a régi csajommal meg a barátnőjével nagyon húzós volt
na szóval ezeket teheted:
maradsz a mostani csajodnál és megpróbálod kiverni a fejedből a másikat ez a legszarabb ötlet a legnehezebb is
ha otthagyod a csajodat emiatt -- te köcsög vagy
megdumálhatod a mostani bartánőddel majd jól pofonvág és mehetsz az új barátnődhöz + egy kis lelkifurdalás
vagy csinálhatod amit én de az írtó bonyolult
titokban dumálgatsz a tetsző csajjal
és a barátnőddel szépen lassan megutáltatod magadat
lásd bunkóságok és nem odafigyelés
ha sikerül nincs annyira bűntudat
nekem az lett hogy végül mind a kettő kiábrándult belőlem
nem tartottam a műveletet eléggé titokban:S
tuti nem ismétlem meg de másnak beválhat
remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!