Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök Neki, vagy csak kedves és mindenkivel ilyen?
most csinálom a jogsit, lány vagyok.
Van egy srác, aki a váltótársam, és amikor ketten ülünk a kocsiban, mert pl az oktató kint beszélget vagy vmi, akkor a srác mindig megszólít.
Első alkalommal is ő törte meg a csendet, mindig megkérdezi hogy vagyok, hogy megy a vezetés, stb. Érdeklődik, mosolyog rám, figyelmesen hallgat, szellemes megjegyzéseket tesz:)
Ma váltás volt kiszáll a kocsiból én kijövök a kapunk (csinibb voltam, mert előtte pesten jártam) és úgy bámult mintha eddig még sose látott volna, kicsit azért jól esett. Kb le sem vette rólam a szemét:)
Beültem a kocsiba és megint egyből beszédbe elegyedett velem.
Mesélte hogy szeret partyzni, és szokott is.
Kérdezi hogy megyek-e 7végén partyzni,mondom nmvagyok bulizós, nem vagyok oda értük. erre ő: "Igazad van, én is jobb szeretem az összeülős laza beszélgetéseket, én se vagyok nagyon bulis"
Most akkor mivan??:DD
:) Ebben a témában én kicsit talán elfogult vagyok,mert nekem a párommal tök ugyanígy kezdődött,ahogy most leírtad,ennek már 6éve!:)
Szóval bármi lehet,én drukkolok nektek!
Ez nem ilyen egyszerű, nem tudom eldönteni hogy tetszik-e nekem vagy sem..
Meg bonyolult, mert van barátom, akivel már Nemjó a kapcsolatunk, de a srác szerintem tudja hogy kapcsolatban vagyok.
KOMOLYAN EZ EGY "RANDIRA" HIVÁS AKART LENNI EZ A PARTYS?
Lehet szégyellnem kéne magam, hogy van pasim, de jól érzem magam a srác társaságában, egyszerűen kedves, nemtudom csak jó vele beszélgetni meg jó a közelében.
DE HA TUDJA HOGY VAN KAPCSOLATOM, MIÉRT PRÓBÁLKOZNA?
IGY KÉRDEZTE HOGY "és...őő..mentek valahova bulizn 7végén?"
De lehet hogy ezt a mentek-et a haverjaimra vagy a paimra értette? Nemvágom.
Minál többet találkozunk annál szellemesebb 2értlelmű poénjai vanak.
Ma pl ki kellett tenni a parkolóba, kicsit túlmentem erre ő "Hát nem tudom megbocsájtok-e...najó most az 1x talán még elnézem"
Mondom röhögve "Azta, de nagy lelkű vagy, köszi"
vagy gondoltam arra hogy esetleg bejövök neki, és még pluszba szúrja is a szemét hogy esetleg kapcsolatban vagyok, és azért is próbálkozik.
A baj csak az , hogy ma is amikor bámult jólesett, jó érzés és már várom hogy összefussunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!