Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan keltsem fel az érdeklődését ennek a férfinak?
Tetszik egy pasi,én is tetszem neki,csak az a baj,hogy idősebb mint én...10 évvel.És még egy "kis bökkenő" is van a dologban,párkapcsolata van.Nem szexet szeretnék tőle(bár elég valószínű,hogy ő csak azt akarna,de azért teszek egy próbát).
Az általános dolgokkal tisztában vagyok,mindig próbálok csinos és nőies lenni,flörtölök vele stb.
Most tudom,hogy meg fogom kapni,hogy egy büdös r*banc vagyok,de nem érdekel mások véleménye,az én életem,azt csinálom amit jónak látok,de engem TÉNYLEG érdekel ez a férfi.
20/L
Figyelj,a lényeg, hogy amíg a nőjével van,addig minden TILOS.
Tényleg nagyon izgalmas meg minden,viszont mivel tiltott gyümölcs,hamar beletudsz szeretni és nagyon ráfázhatsz.
Bár megint csak ellentétes amit mondok,hisz csak 20 éves vagy,akármi is történjék simán kihevered,mert fiatal vagy :)
Szedd fel dugasd meg vele magad oszt hagyd ott.
Az olyan, aki valakiért ott hagyja a barátnőjét, nem jó semmire, mert téged is elhagy egy fiatalabb punciért majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!