Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenki kibírhatatlan, de miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki kibírhatatlan, de miért?

Figyelt kérdés

Olyan időszakomat élem 3-4 éve, hogy szinte mindenki kibírhatatlan számomra. A legtöbb ember idegesítő, az értetlenségük, felfogásuk miatt pillanatok alatt lobbanékony leszek. Akárkiről van szó, mindenkire igaz. Még családon belül is.

Érzem és tudom, hogy ez így nincs rendben, de mit tehetnék ez ellen? Emiatt nem is merek senkihez sem odamenni ismerkedni, úgyhogy még nem is volt kapcsolatom.

23/F

2012. márc. 22. 17:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Engem elszomorít a sok idióta ember. Pedig tudom, hogy csak nem kellene velük foglalkozni, de egyszerűen nem megy. Pszichológushoz nem megyek, mert kiröhögném.
2012. márc. 22. 17:47
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem kezdesz apádra hasonlítani? Ez egy tipp.

A másik tipp, hogy valami frusztrál, pl. a szexhiány, és a felgyülemlett feszültséget belső agresszióban vezeted le.

2012. márc. 25. 18:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem magaddal nem tudsz kibékülni. Nem vagy te rossz gyerek, de ez a hozzáállás nem segít. Azt nem tudom, h miért haragszol mindenkire, a világra, meg gondolom magadra, de keresd meg az okot és javulj meg. Hidd el, könnyebb lesz.
2012. márc. 25. 18:30
 14/15 A kérdező kommentje:
Hogy keressem meg az okot? Kicsit lehetetlen feladat... :/
2012. márc. 25. 19:16
 15/15 anonim ***** válasza:

kérdezz meg egy-két olyan embert, akik ismernek (pl közeli barát, szülő, testvér), hogy mondja el, h milyennek lát téged. pozitív, negatív tulajdonság. és hogy szerintük változtál-e az utóbbi időben.

különben csak tudod, h mi frusztrál... arra tippelnék, h egy ideje már nincs sikerélményed... a nőknél, a tanulás, munka, karrier terén, vagy bármi. az eléggé lerombolja az önbizalmadat és ez okoz hasonló viselkedést.

2012. márc. 25. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!