Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenki kibírhatatlan, de miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki kibírhatatlan, de miért?

Figyelt kérdés

Olyan időszakomat élem 3-4 éve, hogy szinte mindenki kibírhatatlan számomra. A legtöbb ember idegesítő, az értetlenségük, felfogásuk miatt pillanatok alatt lobbanékony leszek. Akárkiről van szó, mindenkire igaz. Még családon belül is.

Érzem és tudom, hogy ez így nincs rendben, de mit tehetnék ez ellen? Emiatt nem is merek senkihez sem odamenni ismerkedni, úgyhogy még nem is volt kapcsolatom.

23/F

2012. márc. 22. 17:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Jééé, ismerős helyzet... :o
2012. márc. 22. 17:17
 2/15 meggyesmilka válasza:
dilidoki!
2012. márc. 22. 17:18
 3/15 A kérdező kommentje:
Pszichológus csak az őrülteknek való. Én meg nem vagyok őrült.
2012. márc. 22. 17:21
 4/15 anonim ***** válasza:
:'D
2012. márc. 22. 17:22
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
A pszichiáter való az őrülteknek. A pszichológus pont az ilyen problémás eseteknek, mint te.
 6/15 anonim ***** válasza:

Jé, tök megértelek, ugyanezt érzem. Konkrétan ideggörcsöt kapok a h.ülyéktől, azoktól akik nem gondolkoznak, vagy sötétek, vagy csak nézik az idétlen való világot meg hasonlókat... Nem tudom újabban mi van velem, de állandóan felhúzom magam mások gyökérségein, mikor csak le kéne sz.rni, de egyszerűen nulla türelmem van az idiótákhoz.

Én bízom benne, hogy majd elmúlik. :D

20L

7/15 anonim ***** válasza:
Pszichiáter. Az pont ilyesmire van kitalálva.
 8/15 anonim ***** válasza:
Előző vok... összekevertem a kettőt, neked pszichológus kell
2012. márc. 22. 17:23
 9/15 anonim ***** válasza:
2012. márc. 22. 17:27
 10/15 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele, kb hatodik, hetedik osztály óta :D Még jó, hogy tudom kezelni az indulataimat, bár egyszer-kétszer már elszakadt az a bizonyos cérna...:P Én mondjuk szívesen elmennék dilidokihoz, gondoltam már rá, hogy van valami bajom, de tudod mit? Szerintem én vagyok normális, és egyre több a degenerált az iskolákban, akiknek a hülyesége nap mint nap felhúz, ezért vagyok agresszív, akár itthon is...Környezet hatása befolyásolja a közérzetem, és hát igen, ha naponta felhúznak, az meglátszik...legalábbis én így vélekedek, de azért nyugtatót szednék :P
2012. márc. 22. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!