Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért büntetik a nemi erőszakot? Hiszen majdnem mindenki ezt csinálja, csak erőszak helyett mézesmázas beetetéssel, ezt miért nem büntetik akkor?
Kevesen vannak, akik tényleg komolyan is gondolják a párkapcsolatot, a jóban-rosszban együtt dolgot és a gyereknevelés nehézségeit is vállalják. A legtöbb ember ugyanaz, mint a nemi erőszakoló, csak a körítés más.
Mekkora lenne már, ha azt is büntetnék, ha valaki ilyen lelki sebeket okoz! Mondjuk pénzbüntetéssel, ami kicsit megtolná a magyar gazdaság döcögő szekerét és az emberek is jobban meggondolnák, mit csinálnak és több lelkileg egészséges ember és család lenne.
Azért van egy kis különbség a nemi erőszak és aközött, amit mondassz. Szerintem te is érzed. És inkább büntessenek mindenkit, mint hogy ezeket ne büntessék.
Ez a dolog angyon bonyolult. a kapcsolat két ember közös akaratából van. Hogy mi miatt jött létre, az már más kérdés.
abban egyet értünk hogy a nőket szédítő bolondító emberkék sem szentek.csakhogy az elkövetéskori dolog számít.nos itt a lelki sebek nem az aktus során keletkeznek hanem időben később amikor kiderül hogy az ember nem is olyan rendes fazon.márpedig azért nem büntethető valaki hogy nem váltotta be a nő kezdeti bizalmát.
egyébként pl az Usában nemi erőszaknak számít ha hazudsz a szemáélyazonosságodról.pl hasonlítasz egy celebre és annak adod ki magad és úgy fekszik le veled valaki.
Miről beszélsz ember? Mivel férfiakat nem szoktak megerőszakolni, ezért azt tudom mondani, hogy ha nő lennél és olyan faszi dugna meg akitől undorodsz, szerinted milyen érzés lenne? Ha gyereked születne, akkor ki lenne a felelős??
És mivel pasi vagy ne sírjál ha otthagynak. Nagy ügy, lesz másik.
Nézz utána, létezik olyan fogalom, hogy "házasságszédelgés".
Az ugye nem erőszak - mégis büntetik.
00:24 "férfiakat nem szoktak megerőszakolni" - ezt bizony nagyon rosszul tudod.
"ne sírjál ha otthagynak. Nagy ügy, lesz másik." - ez meg nem tudom, miért csak a pasikra vonatkozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!