Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok, akik gerincesek, és nem koptatják a "csúnyább" pasit, ha találnak egy "jobbat"?
Figyelt kérdés
Sok lánnyal volt már dolgom, de bevallom őszintén, olyannal még nem találkoztam, aki ne a külsőségekre ment volna! Mindegyik lány azokat a pasikat részesítette előnyben, akik bunkók voltak, "partiarcok", rámenősek. Létezik akár egy olyan lány is, aki nem a mai felfordult divatot követi, hanem egy kissé szerényebb sráccal is összejön akár?2012. márc. 22. 13:10
21/22 anonim válasza:
Márpedig van kivétel, és vannak olyan lányok amilyet a kérdező keres. A divatot pl. én sem követem. Bunkókkal szóba sem állok, partiarcokkal nem tudok mit kezdeni mivel én nem vagyok az, sőt bulikba sem nagyon járok (félévente 1-2 alkalommal kb. ) Ha elhiszed ha nem, ilyen vagyok. De ettől függetlenül elképzelhető, hogy mégsem jönnék össze a kérdezővel mert nem lenne szimpatikus/nem lenne közös téma/nem tetszene/akármi, ezer oka lehet. Az is lehet, hogy neki nem kellenék. Csak azt nem tudom mi ezen olyan nagy tragédia. Előfordul. Nem találkoztál még olyan lánnyal, kérdező? Akkor lehet, hogy rossz helyen keresgélsz, lehet, hogy nem volt szerencséd, mittudomén. Ennek is egy csomó oka lehet, és nem feltétlenül az, hogy olyan lány nem létezik... 24/L
22/22 anonim válasza:
nekem nem tetszik ez a kérdés. mondjuk utálom a partiarcokat. de emellett ha csúnya vagy és van egy ugyan olyan személyiségű szép srác, persze hogy ő vonzz jobban. létezik normális lány, csak amit látod neked meg olyan csajok kellenek akiknek az általad leírt srácok kellenek.... ostoba általánosítások. ha megfelelő személyiséged lenne, és a csaj tudja értékelni, (tehát ő is normális), nem esnél padlóra a diszkópatkányok ellen pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!