Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok, akik gerincesek, és nem koptatják a "csúnyább" pasit, ha találnak egy "jobbat"?
Nem csak raj és "csúnyább" pasi van.
Van egy teljesen jól kinéző, normális, FÉRFI réteg (tény, hogy nem egy nagy létszámú közösség), akik nem követik a "divatot" de adnak magukra, és épkézláb tökös férfinak néznek ki.
Na én azok közül válogatok.
20L
Igen, ha szerelmes vagyok belé. Akkor mindenkit koptatok, kinézettől függetlenül.
24/N
Persze, sőt :) Az én korosztályomban azt látom, hogy mindenki egy szerényebb, kevésbé a külsőségekre adó férfi mellett lett boldog. Az általad leírtak inkább 20 év alatt jellemzőek, aztán a nők nagy része rájön, hogy a "partiarcok" megbízhatatlan, sokszor erőszakos taplók. Hosszú távra szerintem mindenki a belső értékek alapján választ - na jó, kivéve azokat a felszínes ribancokat, akik a kocsid és a pénztárcád alapján, de ha férfi lennék, én messziről elkerülném ezt a nőtípust.
28/N
Én személy szerint irtózom a "menő", divatos partiarcoktól. Borzalmasak. Egyáltalán nem férfiasak a számomra.
Szerintem egy férfi legyen férfi, külsőre is, jellemre is. Attól, hogy valaki szerényebb, még lehet férfias. Ha pedig beleszerettem valakibe, nem hagyom el csak úgy, mert jön egy másik, aki egy fokkal jobban néz ki.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!