Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy pasinál mi legyen a legfontosabb tényező?
legyen szerelmes de legyen köcsög is, legyen pénze amennyi kell, tartson el, b@sszon meg legyen egy gyerekünk h utána se kelljen dolgoznom, aztán kell egy anyós akinek lepasszolhatom...dolgozzno sokat h félre is b@szhassak, legyen egy autója mert hosszútávon nem fogok utazgatni, DE!
legyen cuki aranyos kedves, mosogasson és főzzön, de legyen seg-gfej , jó nagy farka h el is élvezzek néha!!! :D
hát kb ennyi kell nekik!!!!
a pénz, a pénz, a pénz
az, hogy jóképű legyen, hogy jóképű legyen, h jóképű legyen
na és most, h letudtam az egy kérdésre eső "a lányoknak csak a pénz számít. meg a külső."-kommenteket, talán jöhet is a válasz.
nem tudom, a lányoknak mi kell, azt is csak félig tudom, h nekem mi a fontos, de az biztosan nem egy dolog. nagyon fontos, h legyen közös pont. nem kell mindenben egyezni, de legalább egy közös téma/tevékenység/gondolkodás legyen, mert ha valaki teljesen máshogy gondolkodik, teljesen mást szeret, mint én, az akkor meg van lőve. fontos az, h értelmes legyen. a vonzalom meglegyen, ez nagyon fontos. hogy valami megfogjon benne, amitől megtetszik. bármi. e nélkül nem megy. és ami nekem plusz, ami ráadás, én elengedhetetlennek tartom a humort. na nem az, h ontsa magából a poénokat reggeltől estig, csak tudjon magán nevetni, értse a viccet, ésatöbbi :))
hát kb ennyi, semmi extra :)
Na most páran biztosan le fognak hurrogni, de azért leírom.
Régebben én is több mindent vártam el, listákat is írtam. :D De most, amira szükségem van: megbízható, kedves, hűséges, és nagyon-nagyon szeressen engem.
Annyi negatív példát látok magam körül (pl. szüleim házassága - most már válása), hogy komolyan nagyon értékelnék egy ilyen férfit.
ma 21:19!
ha ez igaz akkor visszavonom! és össze is jöhetnénk! :)
4. vok!
5. nek ment a ződ kéz!!! :) végre még 1 őszinte ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!