Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, egy pasinál mi legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, egy pasinál mi legyen a legfontosabb tényező?

Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 21:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mi legyen??
2012. márc. 21. 21:03
 2/11 anonim ***** válasza:
Hogy ember legyen
2012. márc. 21. 21:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Hogy ne egy cigány szó (pasi) írja le.
2012. márc. 21. 21:05
 4/11 anonim ***** válasza:
36%

legyen szerelmes de legyen köcsög is, legyen pénze amennyi kell, tartson el, b@sszon meg legyen egy gyerekünk h utána se kelljen dolgoznom, aztán kell egy anyós akinek lepasszolhatom...dolgozzno sokat h félre is b@szhassak, legyen egy autója mert hosszútávon nem fogok utazgatni, DE!

legyen cuki aranyos kedves, mosogasson és főzzön, de legyen seg-gfej , jó nagy farka h el is élvezzek néha!!! :D

hát kb ennyi kell nekik!!!!

2012. márc. 21. 21:05
 5/11 anonim ***** válasza:

a pénz, a pénz, a pénz

az, hogy jóképű legyen, hogy jóképű legyen, h jóképű legyen

na és most, h letudtam az egy kérdésre eső "a lányoknak csak a pénz számít. meg a külső."-kommenteket, talán jöhet is a válasz.

nem tudom, a lányoknak mi kell, azt is csak félig tudom, h nekem mi a fontos, de az biztosan nem egy dolog. nagyon fontos, h legyen közös pont. nem kell mindenben egyezni, de legalább egy közös téma/tevékenység/gondolkodás legyen, mert ha valaki teljesen máshogy gondolkodik, teljesen mást szeret, mint én, az akkor meg van lőve. fontos az, h értelmes legyen. a vonzalom meglegyen, ez nagyon fontos. hogy valami megfogjon benne, amitől megtetszik. bármi. e nélkül nem megy. és ami nekem plusz, ami ráadás, én elengedhetetlennek tartom a humort. na nem az, h ontsa magából a poénokat reggeltől estig, csak tudjon magán nevetni, értse a viccet, ésatöbbi :))

hát kb ennyi, semmi extra :)

2012. márc. 21. 21:08
 6/11 anonim ***** válasza:

Na most páran biztosan le fognak hurrogni, de azért leírom.

Régebben én is több mindent vártam el, listákat is írtam. :D De most, amira szükségem van: megbízható, kedves, hűséges, és nagyon-nagyon szeressen engem.

Annyi negatív példát látok magam körül (pl. szüleim házassága - most már válása), hogy komolyan nagyon értékelnék egy ilyen férfit.

2012. márc. 21. 21:19
 7/11 anonim ***** válasza:

ma 21:19!

ha ez igaz akkor visszavonom! és össze is jöhetnénk! :)

2012. márc. 21. 21:28
 8/11 anonim ***** válasza:

4. vok!

5. nek ment a ződ kéz!!! :) végre még 1 őszinte ember!

2012. márc. 21. 21:29
 9/11 anonim ***** válasza:
nem tudom, ismered-e azt a szót, h irónia picinyem :P
2012. márc. 21. 21:32
 10/11 anonim ***** válasza:
hozzám hasonló legyen(ez pénztől az érdeklődési körig mindent takar)
2012. márc. 21. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!