Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz, h ha egy lány lefekszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, h ha egy lány lefekszik egy sráccal, akkor a teste el kezd vmi olyat termelni, melynek hatására kötődni fog a sráchoz?

Figyelt kérdés
Most nem sikerült jobban megfogalmaznom, remélem érthető :)
2012. márc. 21. 10:28
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Hát igen, valahol hallottam ezt, aztán gondoltam megkérdezem ki mit gondol. Én sem hiszek ebben annyira.

A vicces válaszokon meg mosolyogtam, azért nem egetrengetően jók :D

2012. márc. 21. 11:08
 12/20 anonim ***** válasza:
igen, midikloriánokat
2012. márc. 21. 11:10
 13/20 anonim ***** válasza:
vigyázz, majd radioaktív anyagot fog termelni...és 3 f@szod fog nőni...
2012. márc. 21. 11:14
 14/20 Lifeishard ***** válasza:
100%
A kötődéshez több kell, mint a testiség, de a női test bizonyos körülmények között érintésre termeli az oxitocint. Ez egy hormon; sok egyéb szerepe mellett megfigyelték, hogy emelkedett a szintje akkor, amikor a nő szerelmesnek vallotta magát.
2012. márc. 21. 11:16
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Orgazmus hatására a női test oxitocint termel és ettől érzelmileg is kötődni fog az adott pasihoz. Tudósok szerint legalábbis. De szerintem ez így nem feltétlenül igaz, mert volt, akivel iszonyú jó volt nekem a szex, sok orgazmussal, mégse kötődtem hozzá...
2012. márc. 21. 11:19
 16/20 anonim ***** válasza:
max az agy jutalomközpontja kapcsol hozzá kellemes érzetet. mint ahogy a csokit is szereted mert finom, ha valakivel sokszor van orgazmusod akkor alapvetően jó dolgot köthetsz hozzá.de ez nem sokat nyom a latba ha amúgy a természete nagyon nem tetszik.
2012. márc. 21. 12:22
 17/20 anonim ***** válasza:
Az oxytocin hatására kötődhet - de ez nem kötelező (hogy annyit termeljen) és egy hosszabb folyamat. Nem egyszeri alkalom általában.
2012. márc. 21. 13:39
 18/20 anonim ***** válasza:
10-esnek van igaza. Oxytocin. Ugyanez van ha pl. a gyerekét szoptatja. olvashatsz róla a neten is.
2012. márc. 21. 14:41
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Még a Wikipédián is olvashatod...

2012. márc. 21. 14:43
 20/20 A kérdező kommentje:
na akkor csak van benne vmi:)
2012. márc. 21. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!