Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem a leggjobbarátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a leggjobbarátnőmbe, hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
Már lassan 2 éve a leggjob barátnőm.. Sokszor el akartam neki mondani, de nem tettem.Miért vonzódhatok ennyire hozzá? bármikor rá nézek gyorsan ver a szívem de próbálom leplezni hogy mitis érzek, tudom hogy neki az örök barátnője leszek és nekemis ő. Nem akarom tönkre tenni ezt a köteléket. Szerintetek normális ha a leggjobb barátnőmbe szeretek bele lány létemre? Elöre is köszönöm a válaszokat.
2012. márc. 20. 21:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

megkérnék minden undoritó "ujjazd meg" kommentelőt h ink az ujjait használja másra mert nem érdekel. -.-"

14 éves vagyok.

2012. ápr. 5. 19:49
 12/13 A kérdező kommentje:
És nem hiszem hogy az "Heni" lennék. Nem Erika a leggjobb barátnőm neve. és baromira nem tudom mi tévő legyek, kérlek normális kommenteket adjatok nekem.. :S
2012. ápr. 5. 19:51
 13/13 A kérdező kommentje:
2 éve a leggjobb arátnőm. De tavaly mondta nekem, hogy szeret vlakit.. Akkor éreztem rosszul magam és jöttem rá, hogy szeretem. bármikor vele vagyok .. nem tudom meg fogalmazni hogy érzek, de tudom hogy szeretem.
2012. ápr. 5. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!