Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudok neki ebben segíteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudok neki ebben segíteni?

Figyelt kérdés
Volt barátom sajnos, már előttem is elég rendesen bele csúszott a drogozás témában. De mikor együtt voltunk, ezt sosem mondta nekem, hogy neki ez nem csak hétvégente, vagy csak nagy bulikor fordult elő. 1 hónapja már hogy szakított velem, úgy, hogy sírva közölte, hogy ő nem hozzám való, és már most bánja, hogy így döntött, de az én életem könnyebb lesz nélküle. Soha semmi nehézséget nem okozott. Mivel nagy a távolság köztünk, így csak péntektől vasárnap reggelig voltunk hetente együtt, akkor pedig sosem csinálta, mivel meg is mondtam neki, előttem ne merje csinálni. Sokszor viszont mikor vasárnap ment el, vagy én jöttem, már láttam rajta mennyire nyugtalan, szinte várta hogy egyedül legyen, de sosem kérdeztem róla, mivel amikor feljött a téma, mindig azt mondta, ő szégyelli ezt, de nem csinálja már, és nem is kell neki segíteni. Tegnap telefonált az anyukája, hogy próbáljak már meg beszélni vele, mert azóta alig jár haza, ha megy is teljesen be van állva. És hétvégén már megjelent náluk pár 'ork'(elnézést a kifejezésért) csávó és megfenyegették őket, hogy ha nem adják meg a tartozást az egész családot megölik. Nem tudom én mennyire tudnék rá hatni, félek csak magamnak lenne nagyobb fájdalom ha lemennék és úgy látnám, főleg, ha beszélni sem tudnék vele. Ennek ellenére elmegyek, mert nem szeretném ha rajtam múlna az egész, csak mégis kíváncsi vagyok, van-e esélyem józan észre hozni, vagy ne is reménykedjek? Aki volt már hasonló helyzetben tudna nekem valami tanácsot írni amivel tudnék neki segíteni? Előre is köszönöm.
2012. márc. 20. 19:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem az lenne a legjobb ha meggyőznéd, hogy forduljon szakemberhez. Persze az is fontos, hogy mellette állj, de mint férfit felejtsd el, mert a te életedet is tönkre fogja tenni.
2012. márc. 21. 13:55
 2/2 anonim válasza:

1. Tessék sürgősen bevásárolni minimum gázspray-t, baseball ütőt, egyebeket önvédelemre.

2. Ha neki is rossz, és régóta csinálja, akkor szintúgy sürgősen elvonóra kell vinni.

+1. Ha segítesz neki, még jobban beléd fog esni. Gondolom ez nem olyan nagy baj.

2012. márc. 22. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!