Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj a vaginám, meg körülötte?
Pár napja fáj a hüvelyem, a csiklóm, meg körülötte is. Borotválom rég. Nem volt szexuális kapcsolatom az elmúlt 3 hétben. Csak maszti volt, az is ujjal. Miért fájhat mégis? Masztizás közbe kezdett el fájni, amikor több ujjal próbálkoztam. Rendes válaszokat kérek!
16/l
Miért ne lehetne fertőzés, nem csak szexuális úton kaphatod el... De ha az lenne, valószínűleg megváltozott volna folyásod, gmba esetén viszketnél, stb.
Az első válaszadónak lehet igaza.
lazán összeszedhettél valami fertőzést, eztán mindig alaposan moss kezet maszturbálás előtt és a körmeidre is figyelj, ja és ugye gyűrű meg a többi is levesz olyankor.
Ja meg nem árt ha kellően előkészíted magad mielőtt egész ököllel magadba mászol, de ezzel akkor is javaslott orvoshoz menni, mert súlyosbodhat ha kezeletlen fertőzésed van.
te, szerinted kik vannak itt, távgyógyító gyurcsók bácsik, Ráolvasással kiűzzük a pinádból a fájdalmat, és máris szükségtelen hogy orvosok dolgozzanak az országban közpénzen, mert kiszugerálja egymásból a sok marha a fertőzéseket.
De ja, én is elsüllyednék szégyenemben, ha beállítanák azzal a nőgyógyászhoz hogy bocsi, túl keményen megdolgoztam a pinám, és bajt okoztam magamnak ezzel, hozzál már rendbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!