Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kipróbáltad már ezt a technikát? Tényleg beválik ez a listás dolog?
Ez hülyeség... -.-"
Mindenki tökéletes embert akar, mindegy, hogy összeírod e mert ez csak olyan dolog, mint amikor valakit el akarsz felejteni vkit és összeírod egy papírra a tulajdonságait .... EGYÉBKÉNT MEG HA TÖKÉLETES EMBERT AKARSZ? AKKOR VEGYÉL BARBIE-T!!! -.-"
ez egy baromság!
a listázás az amúgy nem rossz,csak ne ilyen tulajdonságokat írj fel...hanem inkább azoknak a személyeknek a nevét,akik szóba jöhetnek...aztán majd közülük választasz;)!
Egyáltalán nem baromság ez egy nagyon okos ötlet,én is leírtam minden kikötésemet,nem keveset írtam.És bejött,írd csak le,a sikeres emberek mindig is tudják a céljaikat míg az átlag ember csak tengődik és el van,célok nélkül.Amit leírsz az 1000%-ban megvalósul-Brian Tracy.
Tudtad,hogy a párok 60%-a nem azzal van együtt akivel akar?Nem véletlen a 70%-os válási ráta.
Írd csak le,és ne alkudj meg hidd el,ha olyannal jössz össze aki nem minden szempontból megfelel akkor annak nem sok jövője lesz.
Olvasd a Titok könyvet,hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!