Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemét dolog ha így ismerkedek?
Figyelt kérdés
Ha bejövök egy srácnak de én nem tudom, hogy akarok-e többet haverkodásnál, azt mondom neki hogy van barátom. De ha később úgy gondolom, hogy akár több is lehet, akkor elmondom, hogy nincs barátom. Ez így nagyon gáz?2012. márc. 11. 16:43
1/9 anonim válasza:
Gáz, mert hazudsz. Eleve ha azt mondanád, hogy van barátod nem is ismerkednék veled, hisz el se tudnálak hívni egy randira.
2/9 anonim válasza:
Tipikus ostoba picsä vagy kedves kérdező.....
4/9 anonim válasza:
Ja, mert nem fog foglalkozni veled és utána b@szhatod a dolgot.
6/9 anonim válasza:
A legjobb módszer, hogy úgy koptassunk le valakit, hogy közben nem tapossuk sárba az önbecsülését!
7/9 anonim válasza:
A szívás ebben csak az, hogy ha pl. engem egy csaj tényleg érdekel, akkor sok esetben le tudom csapni a barátja kezéről ha ilyen állapotban van. Szóval csak magadat áltatod...
Persze ha fülig szerelmes bele, akkor nem, de akkor általában nem is találkozok vele.
8/9 anonim válasza:
Egyrészről szemét dolog, másrészről, ha rendes a srác, nem fog kikezdeni veled, ha úgy tudja, hogy foglalt vagy. Mondd el neki, hogy még nem ismered eléggé, ahhoz hogy el tudd dönteni. Nem nagyon dolog szerintem.
9/9 anonim válasza:
jaja, ne hazudj. inkább mondd meg neki az igazat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!