Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy barátom, szeptember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy barátom, szeptember óta járunk.1000-szer gondoltam arra mikor is csókoljam meg. De már itt az évvége és még mindig nem csókoltam meg. Mit tegyek? Most próbáljam meg csókolni, vagy később, lehet hogy nekem kell megvárni hogy ő próbálkozzon?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem, minden percet szeretnék vele tölteni.Nem tudom hogy kerüljek hozzá kicsit közelebb, félek ha megpróbálom meg csókolni elutasít, és kinevet.
2009. jún. 12. 15:51
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Legutóbb 7 évesen szó szerint smároltam egy fiúval.
2009. jún. 12. 16:16
 12/17 anonim ***** válasza:
94%
gratulálok karrier:D
2009. jún. 12. 16:22
 13/17 anonim ***** válasza:
90%
Helló, 10 évesen lazán lekaphatod a srácot, szóval valami szép helyen egyszerűen mondd, hogy most meg fogod csókolni, mert olyan cuki, stb... Aztán hajrá :)
2009. jún. 12. 16:23
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
10 éves egy 18 plusz oldalon, nem mondom hogy baj elvégre legalább kérdez mielött cselekszik de egy kisit furcsa, a kérdésre válaszolva nyugodtan megcsókolhatod bármikor
2009. jún. 12. 16:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha már ezen töprengesz, meg már csináltad is, akkor neked ezzel nem lesz gondod - de ő hogy áll hozzá? Nem fog nagyon meglepődni? A fiúk ilyen fiatalon még kicsit éretlenek szoktak lenni.
2009. jún. 12. 19:59
 16/17 A kérdező kommentje:
Hát igen. Ő az osztály tréfa mestere, de nem hiszem hogy jól fogná fel a dolgot, nagyon durva tud lenni ha rosszkedve van. Főleg ha nyavalyog.
2009. jún. 12. 20:06
 17/17 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez a problémám :S Csak mi Január óta járunk de azóta még nem volt csók sajnos :S Pedig azt mondja hogy szeretné meg én is. de akkor nem értem... Mit kéne tennem? mert ő azt mondja félénk?... De én meg már szeretném :$
2011. júl. 11. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!