Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, mi az amit nem szerettek a csajokban? Mi az amivel egy lány soha ne probálkozzon?
ne akarjon minket irányítani
nem jó ha ripacs
mit nem szeretek! ha plázarib@ncok
utálom ha irányittanak ...
és féltékenykednek minden szarér !
Utolsó, nálam ugyanez van, csak számítógéppel. Nem értik meg hogy nekem ez munkaeszköz :D
De különben meg, ha a csaj le tud játszani DVD filmet, tudom rajta futtatni full grafikán a Half-life 2-t, és WAV-ból is tud konvertálni MP3-t, akkor majd fontosabb lesz nekem mint a gép :D
utolsó: ez elég gázul hangzik, ne haragudj :D Nekem is ez a munkám, de csajtól ilyet nem várok el, ő lány legyen, ne gép :D Én amúgy nem priorizálom egyiket sem, van, amikor gépezni kell és van, amikor csajozni :) Ennyi, azt hiszem, eddig nem volt belőle különösebb probléma :D
Ne próbáljon meg házisárkány lenni és folyamatosan sakkban tartani vmivel, állandóan rám szólni és ne másszon a fejemre. Ezenkívül ne legyen elutasító és különösebben prűd se (k*rvák sem érdekelnek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!