Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan próbálkozzon egy szépnek nem mondható fiú egy neki tetsző lánynál?
Figyelt kérdés
Hello mindenkinek!Nekem nagyon tetszik egy lány a sulimban(szép,aranyos,kedves,...)viszont én nem vagyok egy szépség(legalábbis az arcom),a belső tulajdonságaim jók.Sokan próbállnnak segíteni hogy összejöjjön valami,már "randiztunk" is,tudja hogy tetszik nekem,de én nem merek további lépéseket tenni,a kinézetem miatt.Ja és ez az első próbállkozásom.Nem tudom merjem-e folytatni,bár nem látszik rajta hogy undorodna tőlem,de engem akkor is vissza fog a kinézetem.Nem tudom,hogy merjem-e folytatni vagy hagyjam az egészet?(16/F)2009. máj. 20. 20:07
1/12 anonim válasza:
Merd folytatni!!!MIt veszíthetsz???
2/12 anonim válasza:
egyem a szivedet:DD szerinted miért ment el veled randizni ha nem tetszel neki? mindent bele! én szurkolok nektek! és még ha nem is jön össze, nem veszíthetsz semmit, ha a lány aranyos, kedves nem fogja világgá kürtölni, hogy mégsem :)) fogadd el magad, mert holnapra nem fog megváltozni a kinézeted, de a lány lehet, hogy holnap már mással lesz!
3/12 anonim válasza:
az én időmben még nem voltak szép fiúk, ez valami új divat?
amúgy egy tipikus csajos duma: "A férfiank egy fokkal kell szebbnek lennie az ördögnél."
5/12 A kérdező kommentje:
Ok,akkor helyesbítek,a legtöbb velem egykorú úgy néz rám mintha valami rém lennék,na kb ezt értem a "szépnek nem mondható" alatt
2009. máj. 20. 20:27
6/12 anonim válasza:
sz*rd már le :D ki mit gondol :) én sem vagyok szép csak jó a dumám meg jól adom el magam :D
7/12 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj, sok lánynak a belső sokkal fontosabb, mint a külső, és tényleg nem vesztessz semmit sem, ha próbálkozol a lánynál!! Légy magabiztos! Sok sikert!
8/12 anonim válasza:
óó de aranyos vagy! szurkolok nektek nagyon! amúgy pedig:
légy magabiztos és határozott. hívd el újra valahová. az első alkalommal is nyilván azért ment el veled randizni mert KEDVEL. amúgy pedig nekünk, csajoknak nagyon nagyon fontos a belső :) az pedig ne érdekeljen hogy mások szerint hogy nézel ki! ha elfogadod magad a kisugárzásod is meg fog változni, persze pozitívan. légy nyugodt és bátor!
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget,vissza adtátok az elvesztett önbizalmamat:D
2009. máj. 20. 20:57
10/12 anonim válasza:
Ne törődj semmivel!
Ha sokat vigyorog akkor jó vagy nála!
Pláne ha kérdezeget is!
Kapd el!...smárold le minél hamarabb!
Ne törödj semmivel mert ha nem teszed meg, akkor egész életedben bánni fogod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!