Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz az, ha 20 évesen nem sexeltem és nem volt komoly barátnőm?
Egyáltalán nem, azért mert nem dugsz meg minden 2. ribancot, azért nem vagy gáz! :) majd találsz magadnak egy megfelelő lányt, ezen ne izgulj :)
L/19
Miért kell bátorítani, hogy minden rendben lesz?
Ti ezt honnan tudjátok?
Én ugyan ezt éreztem 18 évesen, és közepesen szarul éreztem magam. Azóta már 22 éves vagyok, és kb semmit nem változott a helyzetem, csak azt, hogy nyomorultabbul érzem magam. És már nem is reménykedek.
Sziasztok.
Egyetertek azzal, hogy ostoba a kerdes!
Ha mar eleve megfogalmazodik benned az, hogy vajon ez "gaz"-e, akkor gondolom, ketsegeid tamadtak...
Szoval vagy az a helyzet van, hogy egyelore jol erzed igy magad es majd ha jon valaki, akivel kolcsonosen vonzodtok egymashoz es osszepasszoltok, akkor belevagtok egy kapcsolatba... es ez esetben felesleges a kerdesed, mert tok mindegy, hogy masok mit gondolnak arrol, hogy meg sosem volt baratnod.
Vagy az van, hogy mar te magad sem tartod ezt normalisnak... ez esetben viszont kezdj el ismerkedni, baratkozni, nyitottabb lenni, valtoztatni kicsit a hozzaallasodon, epitgess a szemelyisegeden, probalj felnoni es megerni egy parkapcsolatra!
Nekem nem gáz, 21 évesen is szűz vagyok. Amúgy Davinchi szűzként halt meg, mert állati tevékenységnek tartotta a szexualitást és, ha belegondolsz legtöbbet tényleg azok művelik akik végső soron egy nagy nullák. A legnagyobb nullák meg még képesek is saját kis értéktelen világképűk védelmében 'gáznak' titulálni mások dolgait, amikhez igazából semmi közük.
A szex nem dicsőség. Az dicsekszik vele aki máshoz nem ért, csak egy ilyen egyszerű folyamatot képes végigcsinálni. Majd lesz benne részed, ha találsz olyan csajt aki igazán hozzád való ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!