Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz az, ha 20 évesen nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tasak92 kérdése:

Gáz az, ha 20 évesen nem sexeltem és nem volt komoly barátnőm?

Figyelt kérdés
Nem az meleg vagyok vagy ilyesmi,de egyszerüen nem minden csaj jön be,szóval veszélyesen kevés...Van úgy,hogy az utolsó pillanatban visszariadok. Mi lehet a bibi?:D
2012. márc. 18. 23:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem, azért mert nem dugsz meg minden 2. ribancot, azért nem vagy gáz! :) majd találsz magadnak egy megfelelő lányt, ezen ne izgulj :)

L/19

2012. ápr. 1. 22:32
 12/22 anonim ***** válasza:
Bűzlesz/quazimodo-effektus.
2012. ápr. 1. 22:32
 13/22 anonim ***** válasza:

Miért kell bátorítani, hogy minden rendben lesz?

Ti ezt honnan tudjátok?

Én ugyan ezt éreztem 18 évesen, és közepesen szarul éreztem magam. Azóta már 22 éves vagyok, és kb semmit nem változott a helyzetem, csak azt, hogy nyomorultabbul érzem magam. És már nem is reménykedek.

Sziasztok.

2012. ápr. 1. 22:40
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Elmész discóba megd..sz pár ótvar rib..cot, és máris nem leszel gáz (ha jól értem a többiek gondolkodásmódját, ez a megoldás).
2012. ápr. 1. 22:49
 15/22 anonim ***** válasza:
22:49-es, nem hinném hogy ez a módja.. ha már 20 évig "várt" akkor lehet nem egy partyp.csával akar először d.gni, de lehet én gondolom rosszul:)
2012. ápr. 2. 23:52
 16/22 anonim ***** válasza:
nem érdekel igazán, gáz vagy nem. ostoba kérdés. kezdj már magaddal valamit ha szeretnél barátnőt. csajozz, stb, elmúlik a probléma, és senkit sem érdekel hogy 20 évesen ez volt az állás.
2012. ápr. 14. 10:53
 17/22 anonim ***** válasza:

Egyetertek azzal, hogy ostoba a kerdes!

Ha mar eleve megfogalmazodik benned az, hogy vajon ez "gaz"-e, akkor gondolom, ketsegeid tamadtak...

Szoval vagy az a helyzet van, hogy egyelore jol erzed igy magad es majd ha jon valaki, akivel kolcsonosen vonzodtok egymashoz es osszepasszoltok, akkor belevagtok egy kapcsolatba... es ez esetben felesleges a kerdesed, mert tok mindegy, hogy masok mit gondolnak arrol, hogy meg sosem volt baratnod.

Vagy az van, hogy mar te magad sem tartod ezt normalisnak... ez esetben viszont kezdj el ismerkedni, baratkozni, nyitottabb lenni, valtoztatni kicsit a hozzaallasodon, epitgess a szemelyisegeden, probalj felnoni es megerni egy parkapcsolatra!

2012. ápr. 14. 11:13
 18/22 anonim ***** válasza:
Teeee!!!Hazudsz!Biztos h volt egy csomo lany akit erdekeltel es az agyban is akartak veled filmezni:D...szerintem te felsz.
2012. júl. 7. 10:57
 19/22 anonim válasza:

Nekem nem gáz, 21 évesen is szűz vagyok. Amúgy Davinchi szűzként halt meg, mert állati tevékenységnek tartotta a szexualitást és, ha belegondolsz legtöbbet tényleg azok művelik akik végső soron egy nagy nullák. A legnagyobb nullák meg még képesek is saját kis értéktelen világképűk védelmében 'gáznak' titulálni mások dolgait, amikhez igazából semmi közük.

A szex nem dicsőség. Az dicsekszik vele aki máshoz nem ért, csak egy ilyen egyszerű folyamatot képes végigcsinálni. Majd lesz benne részed, ha találsz olyan csajt aki igazán hozzád való ;)

2013. jún. 25. 23:20
 20/22 anonim ***** válasza:
Sztem nézd meg ezt a filmet: 40 éves szűz. :) Már a címe is elárulja h miről szól, de amúgy jó film. :D
2013. jún. 25. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!