Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szajhák? Ez most komoly?
Figyelt kérdés
Van 2-3 " menő " lány az osztályból, akik azért hogy "izgassák" a menő fiúkat, egymást tapizzák és kérdezik a fiúktól, hogy " nah, tetszik a látvány?" Komolyan ilyen szajhák jönnek be nekik, akik minden második nap részegen fetrengenek? Mellesleg 15 évesen!? Ezek azok a típusú lányok akik ilyen "orvos-szülők" gyerekei, és az a kedvenc szavuk, hogy fuck. Agyilag sötétek de persze ők a dominánsak az osztályban? Most én vagyok akkor a lúzer, mert nem dörzsölöm a testem a fiúkéhoz???2012. márc. 1. 16:24
1/22 anonim válasza:
Szerintem menj át egy másik iskolába...
2/22 anonim válasza:
Persze ilyen 15 évesen még "tetszett a látvány" de most (17,5 évesen...hmm hát csak kis k.rváknak látom őket..mert azok is. Az meg hogy azt hiszik a lányok hogy menők 15 évesen ha beb.szva okádnak hétvégente..szerintem nagyon gáz! 17F
3/22 anonim válasza:
Dehogy vagy lúzer!
Remek karriert futnak majd be az osztálytársaid.....ribiként.
4/22 A kérdező kommentje:
Hát akkor az én fiú osztálytársaimat tényleg a faxuk vezeti :)
2012. márc. 1. 16:29
5/22 anonim válasza:
15 évesen nem is várhatsz mást
várj 2-3 évet az alatt meg kell komolyodniuk, ha nem akkor gázkamrába velük
6/22 A kérdező kommentje:
Az egyik csajjal mióta megismertem egy kukkot nem beszéltünk, mert kenéz amiért "jókislány" vagyok
2012. márc. 1. 16:32
7/22 anonim válasza:
Nézd, írtam már ezt másik kérdéshez, de ide is beírom, ők azok a hát, nevezzük őket lányoknak, mert az őket jellemző szót úgyis csak csillagokkal engedi beírni, szóval ők fogják 5 év múlva kiírni ide, hogy miért mindig csak szexre kellek, és miért nem találok normális pasit. Ennyi.
8/22 anonim válasza:
Ilyen csajjal ne is beszélgess, mert a végén még belőled is ribit csinál. Nem te vagy a lúzer. Figyeld meg ezek a lányok pár év múlva senkinek se fognak kelleni, csak egy dologra. Te meg jó eséllyel pályázhatsz majd egy aranyos kedves fiúra aki szeret. Hidd el megéri nem csinálni ezt.
9/22 anonim válasza:
elmesélem az én esetemet.. az volt, h én is ilyen jókislány voltam.. és mostanra meg már totál bánom, mert nem éltem ki magam, és ezt a mostani, mondhatni normalis pasim fogja megsinyleni :((((((
10/22 anonim válasza:
Nyugi kislány annyi a szitu, hogy rájuk verik a farkukat este, mert azok a csajok felizgatják őket, de össze már nemigen jönnek velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!