Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúknak mennyire számít az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak mennyire számít az, hogy egy lány jó tanuló és komoly?

Figyelt kérdés

Engem mindig ugy neveltek,hogy jó tanuló legyek, komolyan vegyem a dolgokat, de persze azért szeretek néha hülyeskedni, vicceldni a barátaimmal.

Az van, hogy a suliban látom a lányok lesesz'rják a tanulást(tisztelet a kivételnek) Aztán az egyik mindegyik szünetben viháncol, az agyamra megy.A fiúknak sem mondanak nemet, engedik hogy fogdossák őket stb. Mégis van barátjuk, és ugylátom boldogok...

Nem tudom, 9-től majd hogy lesz, de ha nem vagyok olyan 'beválallós' mint ők, akkor majd nem is lesz barátom!?...

15L

2012. febr. 18. 17:54
1 2
 1/16 Macs1209 ***** válasza:
100%

De lesz, ne aggódj. Amúgy is fontos a tanulás. Ezek a

csajok lesznek az atomnagy rib@ncok, akik egyik pasiról

a másikra szállnak, életképtelenek lesznek, egy érettsé-

git is csak 25 évesen raknak le, hogy utána legalább

eladónak el tudjanak menni a McDonaldsba...

2012. febr. 18. 17:56
 2/16 A kérdező kommentje:
már ugyértem ebből a korosztályból. Úgy hallottam +18tól már komolyabbak.
2012. febr. 18. 17:57
 3/16 anonim ***** válasza:
39%
Gyakran a rosszul tanuló ember komolyabb, mint a jó tanuló.
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

nem baj ha nem hagyod hogy bárki fogdosson sőt... viháncolni se kell mint egy makimajom

azt meg hogy vki hogy tanul az érdekel legkevésbé az lányba, de tényleg

5/16 anonim ***** válasza:
100%
De majd biztosan lesz barátod, azt hiszik ezek a fiuk lányok hogy most milyen menők meg nagy gyerekek de szerintem szánalmas amit művelnek, nálunk is ez ment amikor 7-8.os voltam :)
 6/16 A kérdező kommentje:
1. Mondjuk nem mindegyik annyira rossz tanuló, csak qrvsan viselkedik. Egyszer aztmondta: 'Minek nekem férj?!Ha gyereket akarok, akkor anélkül is tudok csinálni!'
2012. febr. 18. 17:59
 7/16 anonim ***** válasza:
66%

Kedves kérdező, az a probléma, ha manapság nem vagy idióta kurv@, vagy nagyképű egoista bunkó, akkor esélyed sincsen egy kapcsolatra.

Én hasonló mentalitású vagyok, mint te csak férfiban, elárulom soha semmi sikerem nem volt a lányoknál. Az intelligencia és műveltség nem divat, habár érthető is az a jó, ha az emberek birkák, és a bankok, a multik és az állam úgy veri át, és használja ki őket, ahogy akarja. Elárulom neked kedves kérdező, normálisnak és műveltnek lenni ez az igazi lázadás a 21. században.

Egyébként ne félj, mivel a lányok 90%-a idióta ezért az a pár hozzád hasonló lány hamar elkel, amint kellően intellektuális közegbe, mondjuk egyetemre kerül.

22/F

2012. febr. 18. 18:01
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

A férfiak általában nem a qurvás nőket választják végül társnak.

A komolynak mondott vallásos nők is elkelnek, pedig ott még szex sincs házasságkötés előtt és du-gás előtt később is imát mondanak.

2012. febr. 18. 18:02
 9/16 anonim ***** válasza:
Hát valami kocka biztos értékeli majd ezeket.
2012. febr. 18. 18:06
 10/16 A kérdező kommentje:
köszönönöm a válaszaitokat! 22F egyetértek. És szerintem nagyon rossz, hogy így van mostanság:(
2012. febr. 18. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!