Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak mennyire számít az, hogy egy lány jó tanuló és komoly?
Engem mindig ugy neveltek,hogy jó tanuló legyek, komolyan vegyem a dolgokat, de persze azért szeretek néha hülyeskedni, vicceldni a barátaimmal.
Az van, hogy a suliban látom a lányok lesesz'rják a tanulást(tisztelet a kivételnek) Aztán az egyik mindegyik szünetben viháncol, az agyamra megy.A fiúknak sem mondanak nemet, engedik hogy fogdossák őket stb. Mégis van barátjuk, és ugylátom boldogok...
Nem tudom, 9-től majd hogy lesz, de ha nem vagyok olyan 'beválallós' mint ők, akkor majd nem is lesz barátom!?...
15L
én szeretem az olyan lányokat mint amilyen te vagy! ∩_∩
15/f
Szia, ne aggódj, neked majd felnőtt korodban lesz egy párod, aki majd 70évesen is veled lesz. Ezek a lányok meg nem élik meg a 40-et sem mert tüdőrákban, és egyéb betegségekben fognak elhunyni. :)
Egyébként a TE korosztályodban is vannak pasik, akiknek bejönnél. :)
Én is hasonló csajt keresek, de én nem vagyok jó tanuló, és lusta vagyok. :(
De nekem a hülyeség szó szerint fáj. (Ennek ellenére imádom a L'art pour l'artot).
17/F
Nem számít erénynek szerintem, hogy hogy tanulsz, de hátránynak sem. (persze nyilván számít az intelligencia, hogy ne legyél egy műveletlen bunkó, de az nem, hogy éppen 3as vagy e valamiből, vagy mindened ötös...)
Egyébként én is olyan lány voltam, és vagyok is mint amilyen te. Bár nálunk még általános iskolában nem volt ilyen, hogy a srácok fogdosták a lányokat, meg nem viselkedett senki ilyen ribisen, ez még 1-2 évvel utánunk kezdődött, szerencsére ebből pont kicsúsztam. :)
Viszont általános iskolában nem voltam valami hú de népszerű lány a fiúk szemében. Aztán gimiben minden más lett, pedig nem változtam, se az öltözködésem se semmi, még csak ki se festettem magam soha ( na jó kb olyan 16 éves koromtól már igen, de az elején nem), és mégis rengeteg srác próbálkozott nálam. Szóval emiatt ne aggódj, nem kell megváltoznod, legyél olyan, amilyen vagy, és akkor olyan srácot fogsz találni, aki hozzád illik. Ha elkezded megjátszani magad, máshogy viselkedni...stb lehet, hogy előbb találsz valakit, de ő azt az énedet fogja kedvelni, amit mutatsz magadból, nem az igazit, szóval nagyon vigyázz ezzel, maradj önmagad mindenképp! :)
Én is mindig az maradtam, már lassan 4 éve együtt vagyok a barátommal, akivel imádjuk egymást, és még emellett is ostromolnak a fiúk (most már egyetemre járok amúgy...). De itt most nem rólam van szó, csak azért írom, hogy lásd, van ellenpélda, sose voltam ez a vihogós ribi típus, sose hagytam, hogy fogdossanak, te se hagyd, legyen tartásod. :) Enélkül is lehet ugyanúgy népszerűnek lenni, és simán találhatsz magadnak egy srácot, aki hozzád illik, sose izgulj emiatt, ne görcsölj ezen. ;)
Öröm látni, hogy van kivétel.
A hosszú válaszadónak(lány) is köszönöm a tanácsát! Hát akkor nem tehetek mást, mint várok, és önmagam leszek továbbra is:) Ahogy mondják: Türelem rózsát terem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!