Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ez engem nagyon zavar, hogy a 30 év feletti pasik szó szerint rámgerjednek..
Figyelt kérdés
:SKönyörgöm,még csak 17 vagyok,hagyjanak engem békén2009. jún. 11. 22:10
21/24 anonim válasza:
Velem is volt ilyen. Én azt a stratégiát választottam, hogy fennhangon mondtam, hogy nekem ilyen vének nem kellenének, biztos nem áll már fel a farkuk, ráncosak, fúúj stb. És oltottam őket úton-úfélen. Lekoptak egy idő után.
22/24 A kérdező kommentje:
:))köszönöm a válaszokat!!!
2009. jún. 12. 13:33
23/24 anonim válasza:
Bocs de attól hogy valaki 30 nem vén. Nézd meg az embert és ha kinézetre neked öreg és nem tetszik akkor oké, de csak azért mert valaki 30 ne írd már le. Én tudom hozni a húszévesek színvonalát is. :D 30/F
24/24 anonim válasza:
1. A pedofil nem az akinek a fiatal szp lanyok tetszenek, pedofil az aki azokra gerjed akiknek a masodlagos nemi jellegei meg nem fejlodtek ki. Posztolo sejtelmem szerint nem ilyen.
2. Amiota vilag vilag a ferfiak joga a probalkozas, a nok joga a dontes. Ha nem tetszik a delikvens, visszautasitod, ehhez jogod van.
Neki meg ahhoz hogy ajanlatot tegyen ha tetszel neki. Mindig igy ment ez, es mindig igy is marad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!