Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ez engem nagyon zavar, hogy a 30 év feletti pasik szó szerint rámgerjednek..
Figyelj, riasztani kell szüleidet, hogy a szomszédok parasztok. Mi van ha majd egyszer komolyan gondolják és kettesben maradtok és nem tudsz velük mit tenni. Ha Apád nem veszi komolyan hogy szólsz neki, akkor ki tudja, hogy nem-e a barátját védi majd.. bár iszonyat hülyeség lenne.
Tartózkodj minél távolabb ezektől az emberektől és ha cseszegetnek /csak van egy szoba ahová elbújhatsz, vagy valami hely, ahova elmehetsz, ha ott vannak/, akkor ha más nem hallgat rád, akkor valami normálisabb tanárral dumáld meg a dolgot. Tudom hogy nem vagytok puszipajtások, de egy normális tanár segít, ha ilyen problémával fordulnak felé.
Mást nagyon nem tehetsz. :/
csajszi nálam is ez a helyzet áll fent:(
Engem a városba,mondjuk egy plázába vagy metrón szúrnak ki maguknak,igényes jól öltözött férfiak és jönnek utánam,követnek,kacsintgatnak,a hányinger kerülget tőlük..
múltkor a metrón ültem és egy olyan 40 éves férfi odaült velem szembe,elkezdett méricskélni,majd odajött hozzám,hogy adjam meg a tel.számom és igyunk meg valamit..mondom bocsi nem,nem vagyunk korba se tökéletesek...meg én a fiatalabb fiúkra bukok..erre elkezdett a metrón üvöltözni velem,hogy szééégyen egy k*rva vagyok,hogy nem adtam meg neki a tel.számom..mondanom se kell,mindenki minket bámult tátott szájjal...felhívta az egyik ismerősét(gondolom én)
és elkezdte neki ecsetelni,hogy most akadt össze egy fiatal tini k*rvával,aki nem volt hajlandó megadni a telefon számát...na mondom oké b@zd meg jó vagy
Leszálltam a metróról és inkább vártam egy következőt
OFF Én meg 40-es FFi vagyok, (nem, nem az, hanem egy másik,) s ha velem ilyenek történnének, a második után már levonnám a tanulságot és ott figyelne a fejemben valami lelkisegély-szolgálat telefonszáma, amit megadnék ezeknek a nagyeszű jóembereknek, mint a sajátomat. Sokkal egyszerűbb, mint konfrontálódni. ;o) ON
Eredeti kérdésre én is azt tudom mondani, hogy biztosan van valami benned, amire gerjednek, ha ennyire általános és nem csak szórványos esetekről van szó. (Nem tudhatom, mennyire túlzod el a dolgot, hiszek Neked, miért ne tenném?) :o) Akkor is Rajtad áll a döntés, vagy megpróbálod kiírtani magadból ezt, vagy együtt élsz vele. Akár büszke is lehetsz rá, hogy milyen jó csaj vagy már ilyen fiatalon! Bár a történések Rajtad kívül zajlanak, de az, hogyan fogod fel, csak Rajtad múlik! Ha lehet, miért ne fognád fel pozitívan?! (Amúgy is, lehet ha azt látják, Téged nem zavar, Ők zavarodnak össze. Egy próbát megér!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!