Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen Nő?

Figyelt kérdés

Ilyen barátnőt szeretnék, úgy érzem jogos, hogy legyenek elvárásaim. Vonzó, okos, kedves, aranyos, empatikus, türelmes, érzelmes, vadmacska, könyvtáros, nyitott, sportos, széles látókörű, magabiztos, ne rágja a körmét, 165-171 cm között legyen, barna haj, barna szem, spirituális legyen, ne materialista, idealisztikus, tág gondolatokkal, képzelőerővel, rá tudjon venni olyan dolgokra amit magamtól nem tennék meg, ne hallgasson rockot se reppet, bulizzon de megbízható legyen, együtt is bulizzunk, jártas legyen harcművészetben, tudjon elegáns és ribanc is lenni, jól főzzön, színes egyéniség legyen, barát és lelki társ, mosolygós, életvidám, keresse az élet értelmét, vannak-e idegenek, ki teremtette ezt, stb. Állatbarát legyen, értsen olyanhoz is amihez én nem, tudjon jól táncolni, vicces legyen de komoly is egyben.

Van ilyen nő?

20/f

2012. márc. 16. 23:09
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
örülök, hogy tetszem neked
2012. márc. 16. 23:53
 22/39 anonim ***** válasza:
Ismerek egyet,de sajnos 172 cm....fene egye meg!
2012. márc. 17. 00:03
 23/39 anonim ***** válasza:
Jééé Furkó is benéz néha :)
2012. márc. 17. 00:04
 24/39 anonim ***** válasza:

Hát, öregem, ha nem adsz lejjebb ezekből, egyedül fogsz megöregedni. Persze, valamilyen szinten jogos, hogy vannak bizonyos elvárások... De ez már a röhej kategória, bocsi.

Kíváncsi lennék amúgy, hogy ezért te mit "adsz" cserébe...

23L

2012. márc. 17. 00:08
 25/39 A kérdező kommentje:
Hogy én mit adok, az már rá és rám tartozik.
2012. márc. 17. 00:31
 26/39 anonim ***** válasza:
remélem egyszer megtalálod ezt a nőt. és soha nem lesz a tied!
2012. márc. 17. 00:35
 27/39 anonim ***** válasza:

Jah, itt fekszik az ágyamban:)

Amúgy azt hittem hogy trollkodsz, de durva hogy komolyan is gondolod:D

2012. márc. 17. 00:38
 28/39 A kérdező kommentje:
sejtelmesen komolyan
2012. márc. 17. 00:40
 29/39 anonim ***** válasza:

És mégis kivagy te,hogy ilyen elvárásaid legyenek? Sztem nem jogos. Mért számít egy kapcsolatban a zenei izlés?

Harcművészet?Sztem túl sok Xenát néztél..

Könyvtáros?:D Ez egy szakma és nem tulajdonság.. Gondolom úgy értetted,hogy szeressen olvasni.

Elegáns és ribanc,bulizzon,de megbízható legyen... ellentmondások egymás hegyén hátán..Sztem te azt se tudod mit akarsz...Most vagy ribanc legyen vagy megbízható.

Sztem viccesek és egyben szánalmasak is ezek az elvárások.A legelszomorítobb,hogy te komolyan is gondolod.

Komolyan kiváncsi vagyok,hogy milyen ember vagy te valójában és,hogy-hogy nézel ki.Mert gondolom álmaid nője külsőleg sem éppen piskóta,ugyhogy biztos vannak elvárásai a te külsőddel szemben is.

Lényeg a lényeg,hogy ilyen nő nem létezik a Földön(hála Istennek). Bár a te látóköröd elég széles,mivel említetted,hogy az egész univerziumban keresgélsz...

2012. márc. 17. 08:44
 30/39 anonim ***** válasza:
Ki lehet a 23/29,76 %...Hiányoztam valakinek vagy mifene?
2012. márc. 17. 09:49
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!