Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek mennyire jönnek be a rocker lányok?
Figyelt kérdés
ÉN speckó az igényesebbek közé tartozom. Stílusban Martens bakancs, szűk farmer, póló, ing, málha, tornacsuka ilyesmi.
Nekem bejönnek.Persze nézzen ki valahogy ez tény meg legyen szép de ezt a pár opciót mindenhova sorolhatnám nem csak a rockhoz.
Én nagyon vevő vagyok az ilyen szolidabb de mégis egyedibb különlegesebb kinézetre.
Na jó mondom ezt én rocker szemmel :)
18/F
2012. márc. 17. 15:46
12/22 anonim válasza:
Nekem abszolút bejön az, amit leírtál.
2012. márc. 17. 21:42
13/22 anonim válasza:
óóó, rokkerlányok, már azt hittem, kihaltak. De nem! Jajj de jó, nekem bejönnek. A farmer mondjuk nem túl rocker ruhatárba való, de most mondjam egy 17 éves lánynak, hogy járjon talpig bőrben? Na jó, azt mégsem.
2012. márc. 18. 01:19
14/22 A kérdező kommentje:
bőrnadrág beszerzésén gondolkodom igen erősen, de eddig még nem találtam olyat ami tényleg nagyon megtetszett volna :D
2012. márc. 18. 16:51
15/22 anonim válasza:
A bakancs / málha nem tetszik egy nőn. Én is szeretem a rock zenét...
2012. márc. 19. 19:56
16/22 anonim válasza:
Bár én metál, rock zenét hallgatok, ennek ellenére egyáltalán nem öltözködöm úgy, sőt!
Én adnék esélyt szerintem neked az ismerkedésre.
2012. márc. 19. 19:57
17/22 anonim válasza:
Ha nem egy pulcsiban jár egész héten és zsíros a haja akkor nincs vele gond.
2012. márc. 19. 20:04
18/22 anonim válasza:
Nem tudom mi a problémálya eggyeseknek a rocker csajokkal,ha normális és szép akkor semmi para szerintem(mondom repperként :/)
2012. márc. 19. 20:08
19/22 anonim válasza:
Elfogult vagyok mivel a rock stílust képviselem. Az én meglátásom szerint. Egy rocker csajszi sokkal jobban néz ki mint akármelyik más stílust képviselő csaj. Tarját sose rúgnám ki az ágyamból, de az új nightwish énekest Anettet sem vetném meg. na és ott van a Graveworm és a Cradle of filth szintetizátorosa. Főleg a Cof-é hehe az azért oda vág. érdemes őket összehasonlítani pl: britneyvel hannah montanaval vagy akárkivel. sokkal szebbek sexibbek és egyáltalán nem olyan érzetet próbálnak kelteni hogy ygered ugj meg. Csomó koncerten voltam discoba is voltam. discoba a csajok szinte könyörögnek hogy mennj oda és ismerkedj meg minden nem olyan jó. A rock más jobb ott nem csak agyondugott 147 éves lányok vannak. persze ilyen is akad, de a nagy átlag nem. Szóval rock minden tekintetben bejön, de nem stílus függő hogy milyen lánnyal ismerkedek.
2012. márc. 19. 20:08
20/22 anonim válasza:
abszolút nem stílus, öltözködés, ilyenek miatt tetszik valaki, ha tetszik. bejönnek a rocker lányok is, meg azok, akik szalmakalapot hordanak és countryzenére forognak a konyhában. :D
én is rockot hallgatok, metált, instrumentális progmetált, 70%-ban ezeket - de mást is. és se így, se úgy nem öltözöm. :D
tökmindegy, bakancsos vagy tornacipős vagy - a hajad hossza is tökmindegy. az igényesség a két füled között van, abban a kocsonyás valamiben, nem feltétlenül az öltözeted mutatja. ;)
szóval vagy bejössz, vagy sem, de más fogja eldönteni, nem a szűk farmerod. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!