Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mi a baj egy rocker csajjal? (épp most velem. )
Én is rocker vagyok, de eddig nem kaptam negatív visszajelzéseket...mondjuk az is igaz, hogy én nem öltözöm ki minden nap, de tartok a szekrényben pár "alkalmi rucit" fesztivál idejére. (szakadt gatya, rakott szoknya, láncok...meg ilyenek XD)
Bár szerintem nem az öltözködés számít.
A rockot bent kell érezni, nem kívül hordani :D
Ha ilyen keményebb stílusú vagy személyiségben is, lehet az taszít egyeseket. De meg kell találni a megfelelő embert. Meg azt sugározza az ilyen lány, hogy erős, és nem olyan könnyen hülyíthető, mint egy plázacica. :D
Így leírás alapján, sztem csak nem megfelelő társaságban keresed a megértést. Én pl. rocker srác vagyok (nem szakadt legvadabb fajtából, inkább visszafogottan, de azért bakancsos), és ez amit leírtál magadról kimondottan szimpatikusnak tűnik. Annyi, hogy ha egy lányt lányként nézek meg és nem barátként, akkor nekem nem jön be a rövid haj. De amúgy nincs gáz.
A világ meg sz.r. nézz át rajtuk, v b.sszál rájuk.
Szerintem se taszító ha valaki rocker.
1. válaszolónak pedig üzenem, hogy sok embernek tetszik az extrém haj (ide tartozom én is).
Nekem csak az a baj, amiket leírtál:
"Alap a szakadt farmer, tornacsuka(télen bakancs), fekete cuccok, bár néha beújítok valami színeset és az úgy vicces a feketék mellett. Lánc a gatyámon"
Számomra ezek egyáltalán nem nőies dolgok, ha szép arc és jó alak társul mellé akkor még csak gáz kategória, de mikor dagadt is a csaj és az arca sem szép..
Ez olyan dolog, mint ahogy Téged is taszítanak a plázacicák (gondolom) és Te sem rögtön arra gondolsz, hogy megismerd belülről.
Remélem nem volt túl dúrva.
semmi baj velük, bár nem vagyok rocker de szeretem az ilyen csajokat:)
azért nézhetnek mert fekete szemfesték fekete ruhák, elég feltűnő, + a rövid haj is, kevés rövid hajú csaj van.
21f
KimaraDt: 19f
(A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:40)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!