Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyen helyzetben ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen helyzetben ti mit is tennétek? :S

Figyelt kérdés

Van egy barátom már kb egy éve. De most megtetszett egy másik fiú olyan 3 hónapja, aki 17 éves és én is tetszem neki, és eldöntöttem hogy szakítani fogok a barátommal, de most elutazott 2 hétre, és telefonon keresztül nem akarok vele szakítani mert az nem lenne korrekt 1 év után. De az baj hogy tegnap előtt utazott el és sokára jön még haza, és addig is szeretném éreztetni a sráccal hogy szeretem mert az az igazság hogy nagyon helyes fiú, és sok mindenkinek tetszik, és félek hogyha sokat várok lenyúlják előlem.. De nem szeretném kerek perec megmondani neki hogy szeretem míg nem szakítottam a barátommal mert az sem lenne korrekt.. És hogy mennyire mehetek el, úgy értem hogy szerintetek mit mondjak neki hogy érezze hogy szeretem, de ne legyen olyan mintha megcsalnám a barátom! Mert egy embert nem lennék képes megcsalni..

16/L

2012. márc. 16. 15:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha két héten belül lenyúlják előled, nem is érdemes kezdeni vele. Másokért évekig epekednek.
2012. márc. 16. 15:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Igaz, ha annyira tetszel a srácnak és tudja hogy nem hiába vár es olyan a srác akkor megvár... Mondjuk akkor is furcsa hogy szakítasz a barátoddal es rögtön ott az új.
2012. márc. 16. 15:54
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem ehhez a Barátok Közt Nagy-díj esélyes történethez csak annyi hozzáfűzni valóm van, hogy:

1. Ne a pasival takaróz, hogy ő milyen. Téged ez nem befolyásol, mert egy külön álló lény lény vagy és nem egy asszonyállat (bár tény, hogy a nők nagy hányada képtelen önállóan meglenni).

2. Esélyes, hogy kapcsolatfüggő vagy, ami betegség és senkire nézve nem egészséges.

3. Ha már megvártad azt az egy évet valahogy akkor várd meg míg hazajön a srác és akkor szakíts.

4. Szakítás után szabad a pálya.

5. Annyira nem lehetsz jó nő, ha attól rettegsz lecsapják a kezedről a kiszemeltet.

22/L

2012. márc. 16. 15:57
 14/16 anonim ***** válasza:
neked nem való komoly kapcsolat ahhoz még nagyon éretlen gyerek vagy,hívd fel a barátod és szakíts vele,ne legyél gerinctelen,hogy van barátod,de mással flörtölgetsz,persze bizonyos mértékben nincsen baj a flörttel,de ez már nem csak flört
2012. márc. 16. 17:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Belsőségek...tüdő,máj?
2012. márc. 16. 17:07
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem teljesen vágom, miért kurvulás, ha valakinek nem tetszik a kapcsolat, amiben van és véget akar neki vetni. Miért? Mert talált jobbat. Legalábbis ezt hiszi. Az élet ilyen. Ehhez képest teljesen korrekt dolog, hogy megtiszteli a jelenlegi partnerét azzal, hogy megvárja, míg hazaér és nem telefonon szakít.

Persze lehet, hogy akkorra már nem is lesz meg az az új srác, hát persze ez is benne van a pakliban.

Kedves kérdező,

én azt javaslom, hogy várd meg a jelenlegi partnered, üljetek le, beszéljéket meg őszintén, hogy mi a gond, mi vezetett idáig és lehet-e ezzel kezdeni még bármit is. Az őszinteség nem mindig kellemes, sőt, legtöbbször kényelmetlen és megalázó abban a pillanatban, de hosszútávon nincs annál jobb.

Addig is tudathatod a kiszemelttel, hogy vonzónak/érdekesnek stb találod de most jössz kifelé egy kapcsolatból és ha esetleg kölcsönös lenne, akkor legyen türelemmel picit.

2012. márc. 18. 01:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!