Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen helyzetben ti mit is tennétek? :S
Van egy barátom már kb egy éve. De most megtetszett egy másik fiú olyan 3 hónapja, aki 17 éves és én is tetszem neki, és eldöntöttem hogy szakítani fogok a barátommal, de most elutazott 2 hétre, és telefonon keresztül nem akarok vele szakítani mert az nem lenne korrekt 1 év után. De az baj hogy tegnap előtt utazott el és sokára jön még haza, és addig is szeretném éreztetni a sráccal hogy szeretem mert az az igazság hogy nagyon helyes fiú, és sok mindenkinek tetszik, és félek hogyha sokat várok lenyúlják előlem.. De nem szeretném kerek perec megmondani neki hogy szeretem míg nem szakítottam a barátommal mert az sem lenne korrekt.. És hogy mennyire mehetek el, úgy értem hogy szerintetek mit mondjak neki hogy érezze hogy szeretem, de ne legyen olyan mintha megcsalnám a barátom! Mert egy embert nem lennék képes megcsalni..
16/L
mert az aztán marhára korrekt, hogy elhagyod a barátodat 1 év után 1 fiú végett, aki most éppen szabad. meg tudnád mondani, h a jelenlegi barátod előtt miért nem jöttél össze azzal a marha helyes fiúval?
egyébként el tudom képzelni, h milyen kis riherongy lehetsz, elhagyod a barátod, aki szeret, mert találtál nála egy sokkal szebbet. azért kíváncsi vagyok, h te mit szólnál fordított esetben?
hát igen, a mai fiatalság nem tud mit kezdeni magával. inkább menj vissza babázni 1-2 évet, hátha megjön az eszed. hja, egyébként az kívánom, h veled is így bánjanak el!
20/l
jaj, majdnem lemaradt, h mit gondolok rólad: ESZETLEN, BUTA LIBA!
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!