Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú a suliban! Már első nap kinéztük egymást, jóban lettünk meg minden! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
De nekem van egy 3 éves kapcsolatom, minden renben van velünk de nekem nem elég. A fiúval volt egy kisebb össze veszésünk és azóta nem beszéltünk. De a múltkor oda jött hozzám és beszélgettünk. Azt mondta menjünk olyan helyre ahol nem lát minket senki. el is mentünk. Csókolóztunk meg minden, de ő többet akart! Mondtam, hogy nem és megértette! Vissza kísért a termemhez és még ott is csókolóztunk! Nagyon aranyos meg minden de úgy érzem csak arra kellenék neki! mit tegyek, hogy ne csak azt akarja töllem?2012. márc. 16. 14:45
11/15 A kérdező kommentje:
tényleg ha valaki tudna egy normális választ adni nekem azt megköszönném!nem vágyom ezekre a primitív,sértegető "emberekre"!köszönöm
2012. márc. 16. 14:55
12/15 anonim válasza:
Nem gondolod, hogy g*ciség a pároddal szemben ha a háta mögött más pasival csókolózol? Mondd el neki őszintén mit csináltál, valószínűleg kidob (én azt tenném) aztán azt csinálsz a "nagyon aranyos" sráccal amit akarsz :D
13/15 A kérdező kommentje:
pedig én nem is vagyok valami magamutogatós pi*csa,hogy csak a testemért kellenék neki!én mindig önmagamat adom!tudom,hogy ezt a párom nem érdemli meg és szégyellem is magam miatta,de hát emberek vagyunk vannak hibáink!dolgoznak az érzések bennünk!
2012. márc. 16. 14:58
14/15 anonim válasza:
Nem azért bántunk, mert mindent feladnál a kis ösztöneidért. Hanem amiért ennyire önző, gyáva módon viselkedsz vagy és hülyesékedet kérdezel, amiben segíteni sem lehet.
15/15 anonim válasza:
szerintem ne szakits a parodal mert a masik lehet csak le akar veled fekudni es otthagy nem vicc :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!