Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első kettesben történő találkozásra mit vennétek fel hölgyeim?
Séta, kávézás a program.
Mire gondoltam, javítsatok és egészítsetek ki légy szíves!
Farmerban és egy szép felsőben gondolkodom, csak a színeket nem tudom eldönteni. Megadom mit akarok hozzá felvenni, segítsetek.
Kapuchinó színű műbőr kabátka. Az elegáns , öves típus. Fekete cipő pici sarokkal.
Milyen táskát, sálat, felsőt és nadrágot vegyek fel hozzá??? Milyen kiegészítőt?
Segítsetek összeállítani kérlek! Tökéletesen csini akarok lenni.
Szerintem az öltözéket rendben lesz!
Sál mondjuk lehetne fehér,vagy valami világos de nem kirívó színű.Minél egyszerűbb,annál nagyszerűbb.Vagy pedig kendő!(én most ezt a nagyon divatos és kb minden második emberen látott leopárdmintájú kendőt tudnám elképzelni a kabátka miatt).
Táska lehetne fekete a cipő miatt!Vállon hordós,esetleg csuklón tartott kis egyszerű.
Kiegészítőnek egy szebb gyűrű bőven elég,és valami pici köves fülbevaló:)
A legfontosabb, hogy ápolt legyél.Tehát az arcod és a hajad,körmeid legyenek szépek,tiszták.Frizura: egyszerű egyenes haj,esetleg egy csat,vagy hajpánt:)Smink pedig amilyen a stílusod(szemspirál,alapozó,pici szájfény,pirosító)
A leopárd mintát nem tudom hozzá elképzelni. Olyan tejes kávé színe van, tudodmire gondolok. Ahhoz nekem nem passzol.
A fehér nem jó, mert hófehér a bőröm. Szőkés barna haj, tiszta ,élénk zöld szem.
Akkor pl: fekete famer, fekete pici sarkú nőcis cipő. Bézs felső egy fekete övvel a derekán megkötve. Fekete táska. De milyen kendő??? hm.. az nekem fontos, mindig viselek sálat, kendőt, használom kiegészítőként. Meg elég kivágott a kabát nyaka és este hűvös van még. Nos??
A körmöm úgy van most megcsinálva, hogy francia, csak a fehér helyén sötét lilával, benne némi csillám. Elegáns hatása van. A körmöm mindig rendben van.
Ja, az illatról gondoskodtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!