Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy lány hirtelen elkezd írni, hogy miújság, az gyanús nektek?
Figyelt kérdés
Nem teljesen idegen vagyok neki, szóval köszönünk egymásnak és már egy párszor beszéltünk is "élőben". Csak hát eléggé bejön ez a srác és jövőhéten tavaszi szünet és akkor írnák neki, hogy hogy van, hogy telik a szünet... ebből ő egyből levenné, hogy érdekel engem? Vagy ez az egész hülyeség, mert ha én is bejönnék neki, akkor ő írt volna már rég ?2012. márc. 16. 11:38
11/12 anonim válasza:
és akkor mivan ha levágja? az a lényeg nem? különben mit érsz azzal hogy írsz neki?
12/12 A kérdező kommentje:
nem biztos, hogy azt szeretném, hogy már így az elején levágja... :)
2012. márc. 20. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!