Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a lányról? (kép)
Ha úgy nézel ki alkatilag mint a képen lévő lány,és te erre azt mondod,hogy van rajtad némi felesleg,akkor sürgősen keress fel egy elmegyógyászt mert valami agyilag nálad nem stimmel valami..A képen látható csaj gebe.Nincs rajta semmi felesleg.Ha erre még valaki fogyni akarna az akkor már egy etióp gyerek mellé állhatna..
Mikor fogjátok fel,hogy nem a tizenéves kölykök véleménye a fontos,akik szerint 30 kilósan dögös valaki,hanem az a fontos,hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben,és szemmel láthatóan is szépek legyünk..Gebének lenni nem egyenlő a szépséggel.
Ez a csaj nagyon is szép, és aki azt mondja deszka meg túl vékony meg ilyenek az csak azért mondja mert irigykedik vagy mert sose lesz ilyen csaja-.-
Szóval...ha igy nézel ki nagyon szép lehetsz? Én is ilyesmi vagyok,csak palvinnál egy két három évvel fiatalaabb:))
szerintem meg nincs veled baj..
annyira sok hibája van mindenkinek, kövér vagy dagi, vagy zsíros , vagy csak husis, vagy karcsú de van egy kis pocak, vagy úszogumi, vagy vékony vagy deszka vagy nicns melle vagy segge....
nincs veled semmi baj.(ha zsűri lennék akkor azt mondanám h +3 kg)
27/f
utolsó, ezt a "nincs veled baj"-t hogy érted ?
nem a kérdező van a képen hanem egy modell. most akkor rá gondolsz ?
Barbi pont az a modell akinek emberi alakja van és nem olyan gebe...
Szerintem szép és nőies :)
20:34-es vok.
tudom h nem ő van a képen. De tegyük fel h tényleg azonos a testük.
és úgy értem, hogy ha egy ilyen alkatú nő vagy hasonló nem kell senkinek akkor elég válogatós a nép! Neki nem kéne sok csak olyan +3 kg. és mondjuk azt h a kérdezőnek is ennyi.
Most dúrvááán mondva, nála sajnos sokkal vékonyabbak is vannak olyan modellek akiknek minden bordájuk lapockájuk kilátszik és csoda hogy élnek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!