Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes lenne elmennem az örömlányhoz?
Már rég elmúltam 20, és még mindig szűz vagyok. Most gondolkoztam el először azon, hogy talán így kéne megoldanom a problémámat.
Kinéztem egy nagyon csinos, fiatal, kezdő lányt; már beszéltem is vele, de nem tudom, hogy elmenjek-e.
Attól tartok, hogy rákapok a dologra, és ezután oda fogom hordani az összes pénzem...
Mit javasoltok?
Szerintem nem éri meg.
Bár a férfiaknak nem olyan fontos a szüzességük, de talán még benned is vannak olyan kellemes gondolatok, hogy szerelemben lenne jó eltölteni valakivel egy romantikus éjszakát.
Szerintem ne menj.
Ne hallgass azokra, akik azt mondják, hogy szerelmeben veszítsd el. Gondold le, hogy kétszer akkora nyomás nehezedik rád, ha ott van életed szerelme, és azt se tudod, hogy mit csinálj majd vele. Így is izgatott az ember, ha egy tényleg kivételes lánnyal találkozik. Hát még akkor, ha nem is tudod, hogy mi sül ki belőle.
Veszítsd el minél előbb, hogy a szerelmednek majd valóban méltó párja legyél és ne kelljen félned semmitől.
A lényeg, hogy olyan prostihoz menj, aki "barátnő feelinget" ígér. Ha meg még a "szűztelenítést" is kiírja, az külön jó pont. De ha mész, akkor mindenképpen jó nőhöz menj, aki külsőre bejön, ne menj azért valakihez mert olcsó. Meg persze a visszajelzések, beszámolók sokat elmondanak róla, hogy milyen.
De a legjobb az lenne, ha ezt a pénzt mondjuk pszichológusra, vagy önismereti dolgokra költenéd, hogy miért is állsz így a csajozással, miért van önbizalomhiányod. Szerintem jobban megérné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!