Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom már többször is megujjazott, és hát egy nap többször is sikerült elmennem! Szerintetek ez nem baj?
Figyelt kérdés
Õ naguon örült neki,de fura volt h ennyiszer sikerült..2011. dec. 5. 00:46
1/22 anonim válasza:
én 6 szor újjaztam meg a nőmet egy nap abból 5 ször lett orgazmusa 6 szor azért nem mert kis hijján ránk nyitott a hugom... és ez kb 10 óra alatt volt...
2/22 anonim válasza:
Miért lenne baj? Sorozat orgazmusról még nem hallottál? Ez a lányok kiváltsága:/ Mi meg tudunk állva pisilni, f@sza...
3/22 anonim válasza:
Dehogy baj. Jól csináljátok, örülj neki.
4/22 A kérdező kommentje:
Hát én többször is elmentem egymás után! Szoktunk játszani elötte egymással.Lehet h az is rá segít? :) pl. Le vetkõztetjük egmást, vetkõzõs pókert játszunk :) ( azt szeretjük mert én béna vok pókerbõl!) :)
2011. dec. 5. 01:02
5/22 A kérdező kommentje:
Elsõ Te mennyi idös vagy?
2011. dec. 5. 01:04
6/22 anonim válasza:
Persze, hogy segít az is.
(én is szeretek pókerezni :D )
7/22 A kérdező kommentje:
Te se tudsz? :D Pókernál mindig az van aki veszt az levesz egy ruhadarabot...:) és mi mindig egymást vetkõztetjük le! :)
Egyébként lehet h már elérte nekem azt az úgynevezetr G pontot?? Mert egyszer annyira belepizseregtem...grrrr :) *-*
2011. dec. 5. 01:19
8/22 anonim válasza:
De én tudok, no persze csak egy "házilag" elfogadható szinten. Szeretek nyerni :)
Ha nagyon-nagyon jó volt, és másképp, mint korábban, akkor elképzelhető, hogy megtalálta.
9/22 A kérdező kommentje:
1.23-mas igen más volt és baromi jó!! De csak egyszer volt... azt miért ilyen nehéz megtalálni?? :0 :)
2011. dec. 5. 01:29
10/22 A kérdező kommentje:
1.24-es neked meg nem m1 h kinek mi az elõjáték? Ez a mi életünk az meg a tied/tieteké!! Ha nem tetszik nem kell hozzászólni! Ennyi...
2011. dec. 5. 01:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!