Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Platoi szerelem lett volna?
Ez egy regi tortenet, de mivel lezaratlan, ezert meg mindig izgat.Kivancsi vagyok a velemenyetekre! Diakkent ismerkedtunk meg, o a tanarom volt, es egy zenekarban is jatszott. Nagyon titokzatos fiatal pasi volt mindig is. Amikor elkerultem a sulibol, akkor is sokszor jartam a koncertjukre. Kaptam tole ajanlatot arra is, hogy lepjek be kozejjuk a zenekarba. Akkor nagyon lefoglalt a tanulas, es azt mondtam, nem tudom bevalalni, mert valamit vagy teljes gozzel csinalok, vagy sehogy, a probak nagyreszen ott probalok lenni. Neki akkor volt egy kapcsolat "felejje", ami csak volt! Amugy tudni kell rola, hogy vegtelenul tokeletes uriember, ami eleg ritka manapsag, tehat nem nyomult. Azt ereztem mindig, hogy kulonosen izzik koztunk a levego, szinte latni lehetett a szikrakat, olyan kulonos erzes volt.(ha csak eszembe jut, meg most is bizsereg a hatm, es a gyomrom) Akkor tapasztalatlankent sosem tudtam eldonteni, hogy csak en erzem, vagy o is ezt erzi(nem-e csak en vetitem ki ra az erzeseimet) de megkerdezni sohasem volt batorsagom! Igy teltek az evek, es mi valahogyan mindig osszetalalkoztunk akarmi folytan, (kert hogy dolgozzam neki, vagy felkoszontott a nevnapomon...stb.) Erzem nem veletlen van igy, a sors talan meg akar tolunk valamit, hamarosan biztos megint egymasele sodor bennunket az elet! Eltelt kb.10 ev, azota nekem van egy komoly kapcsolatom, neki tavaj vegetert. De nem feledem valahogy meg mindig, az erzeseim ugyanugy elojonnek, ha ra gondolok. Mit gondoltok errol? Letezik az, hogy az ember eleteben egyszer van a NAGY O, es vagy osszejon, vagy nem, lehet utanna mas, de mindig az az egy lesz az igazi! Vagy platoi egyoldalu szerelem lett volna?Soha nem fogom megtudni mi volt akkor reg(mert meg mindig erdekelne, csak talann jobb nem felbolygatni)? A parommal jol megvagyunk, eskuvot is szeretnenk majd, vele tervezem az eletem. De megis izgat, hogy mi lenne ha....
Miert nem mondott sosem A-t vagy B-t soha ez a pasi? Kivancsian varom a velemenyeteket, veletek volt-e hasonlo?
Igen, szerintem ez a plátói szerelem tipikus esete!
Te "szerelemes" voltál belé, de igazából azon kívül, hogy találkoztatok és kultúráltan együtt dolgoztatok, te sem léptél sosem, nem próbáltad elcsábítani, de ő sem lépett sohasem irántad olyat, ami egyértelmű jelzés lett volna, sosem akart randizni veled, nem igaz?
Azért ha ő hasonlót érzett volna irántad, akkor csak elhív randizni 10 év alatt, vagy előidéz valami olyan helyzetet, hogy kettesben legyetek, ahol kiderülhetnek az érzések. Azt gondolom ő ezért nincs úgy belédzúgva.
(Bár ki tudja, lehet ő is ugyanezt gondolja rólad. Na de mégiscsak ő a férfi és az idősebb is..)
Ne izgasson, inkább éld az életedet a pároddal!
Van úgy, hogy két ember nagyon vonzódik egymáshoz, de mondjuk ha nem a megfelelő időben, helyen találkoznak akkor sosem járnak. Ezen túl kell lépni, ha sosem jöttetek össze, annak oka van, nem úgy volt megírva a nagy könyvben és kész!
Értem. Hát "fantasztikus érzéked" van a dolgok meggyorsításához. Sokat rontottál az esélyeiden, de ez még mindig nem magyarázat arra a TÉNY-re, hogy ő sosem lépett irántad egy lépést sem, csupán udvarias volt veled!
Mert azon kívül, hogy segített hazajutni nem kért tőled randit sosem!
Egyébként, mi lenne, ha találkoznál vele, és most, már "felnőtten" elbeszélgetnétek, és őszintén elmondanád az eddigi érzéseidet neki, és megkérdezhetnéd, hogy ő hasonlóan érzett-e? Nem hiszem, hogy összejönnétek, de nagyot könnyítenél a lelkeden, és nyugodtan élhetnéd az életed tovább a barátoddal e "kis" félreértés tisztázása után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!